Nyeste artikler
Se alle

‘Årgang 0’-Mathilde og kæresten: Vi er som et gammelt ægtepar

Den tidligere 'Årgang 0'-stjerne og kæresten Nick har allerede fået en hel del faste rutiner, efter de er flyttet sammen.

I starten af året kunne den tidligere ‘Årgang 0’-kending Mathilde Beuschau, 18, afsløre, at hun var flyttet ud af hjemmet i Valby, hvor hun boede med sine forældre og sine tre søskende, og ind hos sin kæreste Nick, 20, der bor i Valby med sin far. 

Det forelskede par har nu boet sammen et par måneder, og deres nye liv sammen går over al forventning:

– Jeg er rigtig glad for at bo sammen med Nick. Vi får tingene til at fungere rigtig godt. Faktisk minder vi meget om et gammelt ægtepar, når vi ligger hver aften og ser hver vores serie, ligger med ansigtsmaske og drikker the. Man skulle tro, vi havde været sammen i 20 år. Det er meget hyggeligt, griner Mathilde og fortsætter:

– Vi har boet sammen i tre-fire måneder, og der er allerede små ting, vi er begyndt at gøre. Eksempelvis går jeg om morgenen ud og laver kaffe, og så drikker Nick og jeg det sammen, inden jeg tager i skole. Det er virkelig hyggeligt. Når jeg fortæller folk om det, synes de, vi lyder som 60 årige, selvom vi er 18 og 20 år. Men vi kan godt lide det.

GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0′-børnene som små?

LÆS OGSÅ: EKSKLUSIVT INTERVIEW: Sådan er det gået Mathilde fra ‘Årgang 0’

LÆS OGSÅ: Tv-instruktør afslører: Slut med ‘Årgang 0’-serien, som vi kender den

“Vi har samme humor”

Mathilde og Nick lærte hinanden at kende gennem fælles venner, mens Nick var i militæret i efteråret. Og derfra er det gået stærkt. Parret har dog svært ved at sætte ord på, hvorfor det præcis er, at de passer så godt sammen:

– Det ved jeg sgu ikke. Det kom meget naturligt. Men jeg tror sådan humormæssigt og generelt, så er vi meget enige om mange ting. Og vi er gode til at snakke sammen. Det kom meget naturligt. Jeg skal ikke lige kunne sige, hvad det er, siger Nick og kigger spørgende på Mathilde:

– Jeg ved det faktisk heller ikke. Ja, du var der bare lige pludselig, griner Mathilde.

Se hele interviewet med Mathilde og Nick øverst, hvor Nick også fortæller, hvordan han har det med, at Mathilde har medvirket i ‘Årgang 0’.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathildes søskende: Sådan har vi det i dag

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Årgang 0’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.