Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

‘Årgang 0’-Rachel: Det er hårdt at komme hjem

Det har ikke været nemt for Rachel at komme hjem til Danmark igen efter et år i Argentina.

For to uger siden satte Rachel Ellebye fra ‘Årgang 0’ atter fødderne på dansk jord, men selvom hun skulle genforenes med familie og venner her hjemme, som hun ikke har set i et år, så har Rachel svært ved at finde det store smil frem.

– Det har været meget hårdt at komme hjem, fordi jeg har skullet forlade mit “hjem” og en masse skønne mennesker dernede, fortæller Rachel og tilføjer, at hun samtidig har været glad for at se sin danske familie og venner her hjemme.

Men selvom man siger”ude godt – men hjemme bedst”, så er Rachel splittet, for efter at have tilbragt et helt år i Argentina føles det også som hendes hjem. Derfor har hun allerede planer om at vende tilbage

– Jeg regner stærkt med at tage tilbage, når jeg er blevet student. Jeg har kigget på at lave noget volontørarbejde i Paraguay og inden da tage nogle uger i Argentina, hvor jeg regner med at tage til Formosa, Corrientes, Rosario, Cordoba og Buenos Aires, fortæller Rachel, som også godt kunne forestille sig, at hun bosatte sig i Argentina.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian: Her er min drømmepige

LÆS OGSÅ: 17-årige ‘Årgang 0’-Mathilde flytter sammen med kæresten

Har tabt sig i Argentina

Det er ikke kun sin nye familie og en masse venner, Rachel har forladt i Argentina, hun har også smidt et par kilo i det eksotiske land, og det er en smuk og slank 17-årig pige, der er vendt hjem til det danske sommervejr. Vægttabet er dog ikke noget, ‘Årgang 0’-pigen havde planlagt.

LÆS OGSÅ: Sådan gik det Rachel og fyren fra Luxembourg

– Jeg tabte mig lidt, da jeg dyrkede meget motion, og vi spiste meget sundt i min familie. Det var bare tilfældigt, lyder det med et grin.

Selvom det ikke var et planlagt vægttab, så vil Rachel dog gerne forsøge at holde det ved lige her i Danmark, hvor hun allerede om to uger starter på den internationale IB-linje på Birkerød Gymnasium, som hendes bror David også går på.

Se nogle af de nyeste billeder af Rachel herunder.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-David: Svært at undvære Rachel

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Mor-Theresia fortæller om Rachels svære tid

“Baby she’s looking so good right now” ?

A post shared by Rach ? (@rachelkawaii) on

 

“Fear spreads. But fortunately, love does too.”

A post shared by Rach ? (@rachelkawaii) on

 

Una noche loca ????? #exxim

A post shared by Rach ? (@rachelkawaii) on

 

Missing Argentina more and more……. #afseffect

A post shared by Rach ? (@rachelkawaii) on

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel om forældrenes “tweerking”: Mine venner synes, de er cool

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører: Fie Laursen er mit idol

LÆS OGSÅ: Sådan går det ’Årgang 0’-Christian og drengene

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.