Nyeste artikler
Se alle
Fotograf Camillahey.dk

‘Årgang 0’-Stephanie er blevet single

I den nye sæson møder man Stephanies kæreste, men de er netop gået fra hinanden.

Der er nok at glæde sig til, når ’Årgang 0’ for 18. gang ruller over skærmen fra tirsdag den 2. januar. Børnene er ved at være voksne, og Stephanie introducerer sin første rigtige kæreste, som man kan følge gennem hele sæsonen. Selvom han er med i programmet, så er kærligheden dog for nylig brast for det unge par.

– Vi er ikke sammen mere. Jeg har det okay med, at vi ikke er sammen. Men jeg kan ikke fortælle hvorfor, og hvad der skete, det er noget vi holder mellem os, fortæller Stephanie og fortsætter:

GALLERI: ‘Årgang 0’-Stephanie fylder 17 år

– Man kommer til at høre i det sidste program, at jeg fortæller det.

Kæresten er med i alle programmerne, og i slutningen af sæsonen vil der komme et klip, hvor Stephanie fortæller om situationen.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-David: Derfor har jeg ikke en kæreste

Det var den fedeste oplevelse

Selvom forholdet er slut, og sæsonen minder hende om de ting, hun har oplevet med ekskæresten i det seneste år, så glæder hun sig alligevel til at se de fire afsnit, der kommer til januar. Og seerne kan også glæde sig til at se meget mere af Stephanie og følge hendes år i først 10. klasse og derefter på HF, men selvom skolen har taget meget af tiden, så er der også blevet tid til lidt sjov og ballade.

– Jeg glæder mig især til at se min tur til Langelandsfestival. Jeg havde en VJ på i en dag, så jeg glæder mig bare til at se det hele igen. Det var den fedeste oplevelse, fastslår Stephanie.

Udover Stephanie kan man atter følge Rachel og Christian i programmet. Rachel er fortsat på udveksling i Argentina, og hun er ved at føle sig hjemme hos sin nye store familie, men hendes mor savner hende hjemme i Danmark, hvor reden pludselig er helt tom. Christian er halvvejs gennem 1. g, men det er venner og fester, der fylder mest. Mens forældrene er på Mallorca, udnytter Christian og lillebror Ludwig friheden til at holde en masse fester.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører: Fie Laursen er mit idol

LÆS OGSÅ: TV 2 brød loven ved ‘Nybyggerne’-finalen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.