Nyeste artikler
Se alle

‘Årgang 0’-Stephanie løfter sløret for ny sæson: Det kan I glæde jer til

I aften er der premiere på sidste sæson 'Årgang 0', og nu afslører Stephanie lidt om, hvad seerne kan glæde sig til.

‘Årgang 0’-børnene er alle rundet 18 år, og de er ikke længere børn. Det betyder også, at reportage-serien lakker mod enden, og i år ruller den sidste sæson over skærmen.

I aften sendes premieren på aller sidste sæson, hvor vi får lov at følge 18. år af Rachel, Stephanie og Christians liv. I følge Stephanie kan vi dog godt begynde at glæde os, da der bestemt bliver noget at se frem til, når de tre unge mennesker igen ruller over skærmen:

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Emma åbner op om exit: Jeg var syg hver gang

LÆS OGSÅ: Nu er det endegyldigt slut med ‘Årgang 0

– Jeg har set årets afsnit, og det er en af de bedre sæsoner. Det er en rigtig god afslutning på det hele, så det er dejligt. Fra min side kan seerne kan glæde sig til at se mere til mig og min kæreste Jeff sammen. Det er meget højdepunktet, og så ser man jo, hvordan vores hverdag fungerer og følger os tæt der, fortalte Stephanie til Realityportalen.dk, da vi mødte hende og Jeff til Reality Awards.

For Jeff er det anden gang, han skal se sig selv i programmet, men han føler sig dog ikke helt så tryg ved situationen som den erfarne Stephanie.

– Jeg tror ikke rigtig, jeg kommer til at vænne mig til at se mig selv på tv. Det er lidt underligt, grinede han.

LÆS OGSÅ: Emma vender tilbage til ‘Årgang 0’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

LÆS OGSÅ: ‘HOT NEWS: Årgang 0’-Rachel flytter sammen med kæresten

År 2019 er året, hvor Stephanie for første gang ikke skal følges af kameraer, og allerede nu kan hun mærke en stor forskel fra de tidligere år:

– Det er da allerede nu lidt underligt. Også fordi jeg altid har været vant til at have styr på, hvornår jeg skal filme igen, men det har jeg ikke skullet i år. Så det har allerede været lidt underligt, men faktisk også ret rart ikke at skulle holde nogen opdaterede på mit liv, forklarede hun.

Se hele interviewet med Stephanie og Jeff øverst i artiklen, hvor de også fortæller om deres planer efter sommerferien, hvor de begge er færdige med deres gymnasiale uddannelse. 

Se ‘Årgang 0: År 19’ i aften klokken 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Så godt klarer ‘Årgang 0’-Emma sig

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Årgang 0’

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.