Nyeste artikler
Se alle
Foto: Bo Nymann

Ærlig Erik Brandt på randen af selvmord

Erik Brandt har bestemt ikke altid haft det helt nemt.

Da Margit Brandt i 2006 blev diagnosticeret med den dødbringende lungesygdom KOL, fik det hende ikke til at indstille rygningen. Og det faktum gjorde Erik Brandt så ked af det, at han overvejede selvmord.

Det fortæller han i biografien ‘Modeskaber’, der udgives i næste uge. Bogen handler om Eriks designerhustru, med hvem han skabte tøjmærket Margit & Erik Brandt.

LÆS OGSÅ: Erik Brandt ændrer forklaring: Jeg fik ikke mundkurv på

LÆS OGSÅ: Mary om Frederik: Han er en blød far

– Hun holdt ikke op med at ryge og heller ikke med at drikke hvidvin. Jeg mødte hende i køkkenet om natten, hvor hun røg under emhætten. Det gav bestemt nogle gnidninger mellem os. Jeg var meget ked af det. Faktisk var jeg ved at tage mit eget liv. Men det var ikke nok til at få hende til at stoppe.

74-årige Erik Brandt mistede hustruen i 2011, og det var og er stadig hårdt slag for ham.

LÆS OGSÅ: Gravide Anne Gadegaard afslører: Så meget har jeg taget på

LÆS OGSÅ: Amalie overrasker: Jeg ser en fremtid med Peter

– Det var svært. Vi var så tæt bundet sammen, vi var som én person. Alt, hvad vi oplevede, oplevede vi sammen. Når hun blev syg, blev jeg det også. Så det var ikke nogen god tid. Hun gav op. Hun stoppede ikke med at ryge, og det var det, der slog hende ihjel. Hun var på hospitalet i to måneder, så til genoptræning i to måneder, så to måneder hjemme med sygeplejersker, og så på den igen. Hun var lillebitte i forvejen, og hun blev mindre og mindre. Vi solgte vores vidunderlige hus på Svanevænget og flyttede i lejlighed, så jeg kunne holde bedre øje med, at hun ikke stod ude i haven bag et træ og røg. Men det hjalp ikke spor.

‘Modeskaber’ udkommer den 27. september på Lindhardt og Ringhof.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Carsten taler ud: Derfor vil jeg ud af programmet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.