Nyeste artikler
Se alle
Foto: Henrik R Petersen

Ærlig Julie i ‘For lækker til love’: Jeg siger tingene, som de er

Der er ingen tvivl om, at Julie giver fyrene sin helt ærlige mening, når hun dater dem i TV3-programmet.

I andet afsnit af den nyeste sæson ‘For lækker til love’ dumper Julie sin date, fordi han ikke er høj nok til hende. Der er ingen tvivl om, at han bliver noget overrasket over hendes ærlige kommentar, og at hun afslutter daten, inden de har nået at spise.

Selvom Julie er hård i mælet, fortryder hun langtfra sin ærlighed overfor daten:

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie døber sin skønhedssalon ‘Juliver’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘De unge mødre’-Martinna fortæller, hvordan hun og kæresten plejer forholdet

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

– Jeg fortryder ikke noget, jeg har gjort på tv, for jeg er den, jeg er, og jeg siger tingene, som de er. Og hvis folk ikke kan tage det, er det deres eget tab. Man kan da godt komme til at tage sig til hovedet og tænke: “Ej hvor sjovt, jeg gjorde det”, men jeg fortryder aldrig noget, forklarede Julie, da Realityportalen.dk mødte hende for at tale om prorgammet.

– Det har været en rigtig fed oplevelse at være med i ‘For lækker til love’. Det er sjovt at være den, der har bukserne på, for det er jo ellers tit manden, der tror, at det er dem, der har det. Det var sjovt at se sig selv, men også grænseoverskridende, for det er noget andet at se det udefra end at være i det selv. Det er lidt at skubbe sine grænser at se det, fortsatte hun og tilføjede:

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Love Island’-babe og ‘Paradise’-hunk er gået fra hinanden

LÆS OGSÅ: Irina beskylder Mai Manniche for svindel

– Jeg er frisk på en sæson to, hvis det kommer, da jeg kan godt lide at lave tv og opmærksomheden omkring det. Så jeg kan helt sikkert godt finde på at lave mere tv i fremtiden.

Om Julie kommer til at medvirke i en mulig kommende sæson af Viafree-programmet, afhænger dog af, om hun til den tid er single. Lige nu dater hun ‘Paradise’-vinderen Lenny, så fremtiden må vise, om hun inden længe er i et fast forhold.

Se ‘For lækker til love’ på Viafree.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Sådan går det på Tinder

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.