Nyeste artikler
Se alle
Jonas, 28 år. Deltager i Paradise Hotel sæson 16. Foto: Anthon Unger

Ærlig paradiso melder ud: Ligeglad med de andre

Det blev bestemt ikke noget drømme check-in for den nyeste paradiso.

Mens både Tobias, Ida og Sarah ikke lagde skjul på, at de ikke fik et særlig godt indtryk af den nyeste gæst på ‘Paradise Hotel’, Jonas, så syntes han faktisk heller ikke, at de andre gæster tog godt imod ham. Det fortæller han Realityportalen, da vi spørger, hvordan det var at tjekke ind på hotellet.

– Det er rigtig specielt at tjekke ind for anden gang. Jeg ville nok have ønsket, at jeg var tjekket ind på en anden måde, for jeg skulle egentlig være tjekket ind ved 21-22-tiden, men endte med først at tjekke ind kl. 02 om natten, fordi drengene ikke kunne blive enige om, hvem der skulle vinde ‘Miss Paradise’. Så jeg ventede på dem i rigtig lang tid.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager holdt på stor hemmelighed

Arrogant og træt

At Jonas virkede arrogant skyldtes ifølge ham selv, at han var træt:

– Jeg var rigtig træt, da jeg tjekkede ind, og det eneste jeg tænkte på, da jeg sad i baren, var, at jeg gerne ville have mit værelse, så jeg kunne komme i seng. Jeg var faktisk ret ligeglad med de andre, jeg ville bare sove. Jeg havde siddet i en bil og ventet i seks timer, så jeg var fuldstændig slukket i hovedet. Det var virkelig tamt at tjekke ind på den måde.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Tobias ville forhindre Christoffers exit

Foruden at være træt gjorde de andre gæster det heller ikke særlig nemt for Jonas at være ny på ‘Paradise’:

– Jeg synes ikke, gæsterne er særligt imødekommende. Jeg kan forstå, at de har haft en lang dag, og det er også fint nok, men jeg synes ikke, de tager særlig godt imod mig. Jeg kan godt fornemme, at nogle af gæsterne er lidt cocky og synes, jeg er lidt arrogant. Det er deres hotel, og når der kommer nye gæster, skal man være søde ved dem og tage godt imod dem. Og det er der ikke andre end Oliver, der gør, forklarer han.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitypar er gået fra hinanden

Godt klippet sammen

Ifølge Tobias skyldtes gæsternes manglende åbenhed, at Jonas spillede smart:

– Jeg kendte ham ikke personligt, så jeg kan selvfølgelig ikke dømme ham. Men hans attitude var lige til skraldespanden, siger Tobias og fortsætter:

– Man må altså være lidt ydmyg, når man lige er tjekket ind til en masse nye mennesker. Han stod bare og spillede smart og talte kun om sin egen sæson.

LÆS OGSÅ: Ærlig paradiso: Jeg ville egentlig ikke være med i ‘Paradise’ 

Og den opfattelse er Sarah enig med Tobias i:

– Han var spøjs og havde en dårlig indstilling. Han var hurtig til at melde ud, at han bedst kunne lide at være alene, og så forstår man jo ikke, hvad han laver på ‘Paradise’, fortæller Sarah.

Men spørger man Jonas, var det slet ikke sådan, det udspillede sig.

LÆS OGSÅ: Forelsket på hotellet: Derfor gik det HELT galt mellem ‘Paradise’-par 

– Jeg følte, at folk spurgte, og så svarede jeg bare. Men det er godt nok godt klippet sammen, siger han og medgiver dog, at han godt ved, han kan fremstå arrogant:

– Jeg hører tit, at jeg er meget arrogant. Som person er jeg bare ikke særlig snakkesalig eller socialt anlagt. Jeg er ret reserveret og er egentlig mest social, når jeg er på arbejde eller spiller computer. Det er bare sådan, jeg er.

Se Jonas’ introduktionsvideo nedenfor:

LÆS OGSÅ: UUH! Disse ‘Paradise’-babes tjekker snart ind i Mexico

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.