Nyeste artikler
Se alle
Daniel har - som man også så til Mr. Paradise-konkurrencen - muligvis for meget bokseerfaring til at stille op som amatør til 'Stjerne Boksning' (Foto: Janus Nielsen for Viaplay/Viafree)

Ærlige Daniel erkender: Jeg ville egentlig gerne Freja

Der var lummer stemning mellem dem på hotellet, men Frejas og Daniels forhold ændrede sig drastisk. Nu melder Daniel ud.

Paradisoerne Daniel og Freja, der begge tjekkede ind på dag 1, havde et godt øje til hinanden fra start. De stod tilmed i samme gruppe og hookede også op efter få dage. Men da Freja valgte at have en trekant med Oliver og Sarah, ændrede Daniel sit syn på hende.

– Vi har virkelig en god energi, og det vil jeg ikke lægge skjul på. Det er heller ikke med min gode vilje, at jeg cuttede den, fortæller Daniel, da han gæster ‘Juicy News’-vært Philip Mays badekar.

LÆS OGSÅ: SE HER: Lummer stemning og ødelagt seng på ‘Paradise’

– Men de ting hun sagde, var unødvendige. Jeg troede, at vi havde det godt sammen.

Den døde på grund af illoyalitet

Daniel forklarer, at Freja ikke har sagt – eller gjort – noget bag hans ryg, men at hun har udtalt nogle ting, der ødelagde forholdet mellem dem.

LÆS OGSÅ: Hvad skete der med Tobias og Sarah efter ‘Paradise’? Nu åbner Tobias op

– Hun blev spurgt, om hun havde fortrudt at have været sammen med mig, fortæller Daniel og fortsætter:

– Det må man jo gerne, men hendes svar irriterede mig. Hun skrev ‘lad mig sige det sådan her; jeg har fået andre smagsløg siden’. Det er lidt af et statement! Og det er fair nok, men så skal hun heller ikke komme og kysse på mig hver weekend.

Da Philip May spørger, hvad der gik galt mellem dem, tager Daniel os med helt tilbage til ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Skuffet paradiso: Jeg advarede om, at det ville ske

– Den døde for mig, dengang Freja og jeg havde en ting på hotellet. Man ser, at vi kysser farvel, og så går hun ind på værelset og har en trekant med Oliver. Og loyalitet betyder bare alt for mig – hvis man har gjort sådan noget én gang, så kan man også gøre det igen. Og det fortalte jeg hende også, da vi kom hjem … Jeg var stadig såret.

Se klippet fra ‘Juicy news’ nedenfor:

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Ex on the Beach’-babe sendes hjem grundet temperament

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i udlandet modtager hadebeskeder på nettet: Tænk jer om

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.