Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen/Viaplay & Viafree)

Ærlige Türker: Det ville jeg gerne have vidst, da jeg var yngre

Realitystjernen åbner op for de tre ting, som har gjort ham til den, han er i dag, og som han ville ønske, at nogen havde fortalt hans yngre jeg.

Türker Alici er kommet en lang vej, siden han første gang optrådte på skærmen i 2012 som en del af castet til ‘Paradise Hotel’. Han er gået fra at være en lille, spinkel og lalleglad fyr til at være en stor, rapkæftet og selvsikker iværksætter, om end man aldrig vil kunne pille det lalleglade ud af ham.

Der er sket en stor udvikling for realitystjernen, og i år har han både åbnet sin egen butikskæde ‘Bronuts Donuts’, blevet ‘Mr. Paradise’ i ‘Paradise Hotel’ sæson 16 samt vundet Realityportalens titel ‘Årets påskerealitystjerne 2020’.

Det lader til, at Türker er i stand til at opnå alt, han sætter sig for. Men det har ikke altid været sådan. I et opslag på sin Instagram fortæller han åbenhjertet om nogle af de ting, som han ville ønske, nogen havde fortalt ham, da han var yngre.

LÆS OGSÅ: ‘Med kniven for struben’-vært nægter at spise deltagernes mad

1. Det er ligemeget, hvad folk tænker og siger om ham.

– Det rager mig en pind, hvad folk siger og mener om mig, og hvordan jeg lever mit liv. Efter at have været med i utallige TV-programmer kan jeg konstatere, at folk altid vil have en mening om en, skriver realitystjernen på sin Instagram.

2. Hvis man vil gøre noget, skal man gøre det 110 procent.

– Intet kommer uden hårdt arbejde. Og med hårdt arbejde mener jeg ikke 80 timers arbejde om ugen, men at arbejde smart. Det nytter simpelthen ikke at have syv bolde i luften og gøre tingene 80 procent. Du kan ikke være 100 procent fokuseret så. Du kan sagtens starte noget op, og så når det kører, kan du derefter starte et nyt projekt, skriver Türker.

LÆS OGSÅ: Mathias og Asbjørns store joke: Derfor gjorde vi det

3. Ingen kommer til at gøre tingene for ham.

– Her har jeg brændt nallerne. Når jeg har tænkt, at det er der en anden, der klarer, og jeg har en forventning om, at vedkommende nok skal gøre det, så nej. Bare nej. Hvis det er dig, der har startet noget, så er der ingen, der vil være lige så dedikeret og motiveret som dig selv. Jeg husker tydeligt min gamle fodboldtræner. Han sagde altid, at vi ikke skulle forvente, at sidemanden tog den (bolden). Nos dig sammen og tag ansvar.

Sådan lyder budskabet fra Türker, som netop har fået nøglerne til sin nye butik på Vesterbrogade i København.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-deltager lancerer tøjkollektion: Det er en stor drøm

Se Instagramopslaget herunder

 

Vis dette opslag på Instagram

 

3 ting jeg ville ønske den yngre udgave af Turker vidste 😇 – 1) Hvad folk tænker og siger om mig! Det rager mig en pind om hvad folk siger og har meninger omkring mig og hvordan jeg lever mit liv! Efter at have været med i utallige TV-programmer kan jeg konstatere at folk ALTID vil og have en mening om en! Tak! Tak til mig selv for at have lært mig selv at ignorere disse intet sigende mennesker 🙌🏽 Hvis du gør det samme! Så skriver jeg under på at din livsglæde vil stige markant!❤️ – 2) Gør du noget, så gør det 110% Intet! Og jeg siger dig, intet kommer uden hårdt arbejde! Og med hårdt arbejde mener jeg ikke 80 timers arbejde i ugen! Men at arbejde SMART! Det nytter simpelthen ikke at have 7 bolde i luften og gør tingene 80%! DU KAN IKKE VÆRE 100% FOKUSERET! Jo… du kan sagtens starte noget op, så når det kører, derfefter starte et nyt projekt! – – 3) INGEN GØR DET FOR DIG! Uf… her har jeg brændt nallerne! Når jeg har tænkt, jamen det klarer han eller hun og har en forventning om at vedkommende nok skal gøre det! SÅ NEJ! Bare nej! Hvis du har startet noget? Så er der Ingen der vil være ligeså dedikeret og motiveret som dig selv! Husker tydeligt min gamle fodboldtræner! Han sagde altid… lad nu være med at forvente sidemanden tager den! Nos dig sammen og tag ansvar! – 3 ting som jeg tit tænker på! 3 ting som har været med til at gøre mig til den jeg er ❤️ – – #fitness #gym #workout #homeworkout #motivation #fitnessmotivation #fitnessworld #fitnessjourney #fitnessmodel #fitnesslife #workoutroutine #workhard #workoutmotivation #gymsession #gymmotivation #gymlife #gymtime #gymrat #gymlove #fitnessfood #fitnessaddict #fitnessgoals #fitnessfreak #fitnessgear #fitnesslifestyle #fitnessgoals #fitnesstransformation #danmark #denmark

Et opslag delt af Youtube -> Turker alici 🇩🇰 (@fitbyturker) den

LÆS OGSÅ: Annas had-forhold til paradiso: Når vi talte sammen, var det fuldt ud fake

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk drømmer om at blive den nye reality-familie i Danmark

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.