Nyeste artikler
Se alle
Caroline Fleming med sønnen Nicholas. I baggrunden kan man lige skimte Carsten Friis. (Foto: Peter Hauerbach)

Afsløring: Her er Caroline Flemings hemmelige mand

Caroline Fleming havde sin nye kæreste med til premieren på 'Tarzan'.

Caroline Fleming ankom med et stort smil til Københavnerpremieren på musicalen ‘Tarzan’ i Scandic Falkoner Salen på Frederiksberg. Udover følgeskabet med sønnen Nicholas blev den 44-årige tv-baronesse også ledsaget af sin ”hemmelige” kæreste.

Carolines nye flamme ejer et kendt skofirma og har fire børn fra et tidligere forhold (Foto: Peter Hauerbach)

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner: Jeg må ikke se min søn

Den nye Tarzan i hendes liv er nemlig Carsten Friis, der er ejer af skomærket ‘Billi Bi’. Caroline Fleming havde dog ingen kommentarer til parløbet. 

I foråret meddelte Caroline Fleming, at hun flyttede tilbage til Danmark fra London efter i alt 25 år i udlandet. Hun lejer nu prins Joachim og prinsesse Maries hus i Klampenborg, mens de kongelige er på et længerevarende ophold i Paris, hvor Joachim er i gang med et militært uddannelsesforløb.

LÆS OGSÅ: Stort underskud: Caroline Fleming i stort drama med eksen

Caroline Fleming har i alt tre børn fra tidligere forhold. Alexander, 15, Josephine, 13 og knap niårige Nicholas, som hun fik efter et forhold med Nicklas Bendtner. De to store børn har hun med den engelske rigmand Rory Fleming, som hun blev skilt fra i 2008.

LÆS OGSÅ: Derfor flytter Kronprinsparrets børn til udlandet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.