Nyeste artikler
Se alle
Tre gange babe. Foto: Janus Nielsen

Afsløring! Her er Tabitas ex i ‘Ex on the Beach’

Tabita kom ikke med i den nye sæson 'Ex on the Beach'. Det gjorde hendes ex til gengæld.

Castingen til ‘Ex on the Beach’ er et stort puslespil, for det gælder ikke kun om at finde en række hotte singler, men også om at finde de rette ex’er, som fører til det bedste drama. Tabita Thinggaard Pedersen nåede at være en brik i puslespillet for sæson 4, men hun blev byttet ud i sidste øjeblik.

Nu kan ‘Ex on the Beach’-baben fra sæson 2 se, hvilken fyr, der ville være hendes ekskæreste, hvis hun altså var endt med at medvirke i reality-programmet.

LÆS OGSÅ: SE HER: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager i vild forvandling

Andreas Korsbakke er en del af startcastet i den kommende sæson 4. Foto: Janus Nielsen.

– Jeg vil dog ikke kalde ham for min ekskæreste, men jeg kan jo godt se, hvem der skulle gå for at være min ekskæreste i ‘Ex on the Beach’. Men vi har altså kun været sammen én gang. Du må gerne begynde at gætte. Jeg siger bare ikke noget, fordi jeg har lært, at jeg skal holde min kæft, fortæller Tabita, da Realityportalen møder hende på den røde løber.

LÆS OGSÅ: Paradiso raser over utroskabsrygter

Hun ender dog med at indrømme, at hun tidligere har set lidt til Andreas Korsbakke, som er en del af startcastet i den nye sæson, der har premiere den 1. marts.

– Han skal nok opbygge sin egen berømmelse, det har jeg ikke lyst til at være en del af. Der skal nok komme overskrifter med ham alligevel, for han har en meget stærk personlighed, smiler reality-baben, der ikke ønsker at tale mere om Andreas.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘Paradise’-twist: Paradiso træffer vild beslutning

Mere nice end sæson 2

Til gengæld vil hun gerne sætte nogle ord på, hvad hun synes om det nye startcast i ‘Ex on the Beach’. For selvom hun er lidt bitter over, at der ikke endte med at være en plads til hende i luksusvillaen i Brasilien, så kan hun sagtens glæde sig på de nye deltageres vegne.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn

– Jeg elsker at møde de nye deltagere og se deres glimt i øjnene, og man husker bare, hvordan man selv havde det, da man stod og skulle til at ud på den røde løber første gang. Man kan slet ikke forstå, at der er nogle mennesker, der interesserer sig for én på den måde. Det er virkelig et nice og vildt cast i den her sæson. Hvis ikke vores var godt, så er det her fandme bedre, slår Tabita fast.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.