Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

AFSLØRING! Kæmpe ændring i ‘De unge mødre’

'De unge mødre'-seerne kan glæde sig til to afsnit hver uge, når den nye sæson har tv-premiere på Kanal 4.

Realityportalen kunne tidligere på sommeren fortælle, at ‘De unge mødre’ i sæson 28 ville få premiere på Dplay, før det først senere på året ville blive tilgængelig for tv-seerne på Kanal 4. Men det er ikke den eneste store ændring i den populære reportageserie.

Tv-seerne kan glæde sig til at se første afsnit tirsdag den 20. august klokken 20:30 på Kanal 4, og derefter skal man ikke vente længe på næste afsnit. Allerede dagen efter, onsdag den 21. august klokken 20:30, sendes afsnit to.

Herefter fortsætter man med at sende to afsnit af ‘De unge mødre’ hver uge – tirsdag og onsdag – resten af sæsonen. Det bekræfter Discovery Networks Danmark over for Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud om seksuel debut og misbrug: Jeg lod mig udnytte af mænd

Artiklen fortsætter under den sjove video, hvor du kan komme med, når Andreas og Sasja gennemgår IKEA-testen.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Gravid ‘De unge mødre’-stjerne sygemeldt: Jeg er ked af det

Det har ikke været muligt at få en forklaring på, hvorfor man har besluttet sig for at sende to afsnit om ugen på tv. Det vides heller ikke, hvor mange afsnit sæsonen byder på, men Birgitte Moesgaard, som er redaktør på ‘De unge mødre’ hos Discovery Networks Danmark, har tidligere fortalt, at sæsonen bliver længere end normalt.

– Programmet ’De unge mødre’ har kørt igennem 19 år med stor succes og er i dag Danmarks længst kørende reportageserie. En af årsagerne til, at serien stadig er en stor succes og har så mange trofaste seere, tror vi blandt andet skyldes, at vi hele tiden har videreudviklet og fornyet programmet.

– I sæson 28 har vi blandt andet valgt at lave flere programmer, end vi plejer, og komprimeret længden, så afsnittene nu føles endnu mere actionpacked. Hertil kommer, at flere og flere ser ’De unge mødre’ på Dplay, og her fungerer de kortere formater godt, sagde hun.

Du kan se de to første afsnit af ‘De unge mødre’ sæson 28 tirsdag og onsdag den 20. og 21. august klokken 20:30 på Kanal 4. Allerede nu kan du se sæsonens første otte afsnit på Dplay.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Nygift ‘De unge mødre’-stjerne smider vielsesringen væk

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.