Nyeste artikler
Se alle
Nynne. (Foto: Janus Nielsen)

AFSLØRING! Lennys hemmelige reality-babe: Det var turbulent

Den tidligere 'Paradise'-vinder nåede at være på en del dates med 'Divaer i junglen'-baben.

Inden han medvirkede i ‘Paradise Hotel for første gang, så Lenny Pihl Christensen en del til ‘Divaer i junglen’-baben Nynne Larsen. De to mødte hinanden gennem fælles bekendte, og selv om de to aldrig blev faste kærester, så nåede de alligevel at date i et halvt år.

25-årige Nynne, der for første gang blev set på skærmen i ‘Dagens mand’, beskriver tiden med de mange dates som en sjov tid, der dog også var turbulent.

LÆS OGSÅ: AV! Såret Freja efter ‘Paradise’: Vi gav forholdet en chance 

– Lenny og jeg er jo altid klar på spas og løjer, men samtidig er vi også begge stædige. Så bølgerne kunne gå højt. Vi har det fint nu, og vi griner og joker bare lidt med vores fortid, siger hun til Realityportalen, og Nynne har da også lagt et billede op af Lenny i sin insta story med en kommentar om, at hun har dårlig smag, når det gælder mænd.

Den tidligere ‘Paradise’-vinder Lenny Pihl til realityfest (Foto: Henrik R. Petersen)

Dating-livet stoppede

Måske var begge reality-stjerner for stædige til, at de dengang i 2016 kunne blive et par. I hvert fald valgte de begge at søge nye veje, og Nynne og Lenny har siden været i seriøse, længerevarende forhold. Lenny har senest været i et forhold med den ti år yngre Melina Buur, med forholdet sluttede i sluttede omkring jul.

LÆS OGSÅ: Ærlig reality-hunk åbner åbner op: Jeg trækker mig 

Tilbage i sommeren gik ‘Divaer i junglen’-baben efter to år fra kæresten Tobias, og senest har hun været forelsket i Rasmus fra ‘For lækker til ‘love’, men forholdet endte desværre brat.

– I dag har jeg det helt fint med Lenny. Vi taler sammen, når vi støder ind i hinanden, siger Nynne.

LÆS OGSÅ: Ung mor indrømmer: Jeg skulle aldrig nogensinde have børn 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.