Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Klaus Bo Christensen)

AFSLØRING: Morten Breum flirter med afdøde Aviciis kæreste

Den danske DJ-stjerne er blevet set hånd i hånd sammen med fotomodellen Tereza Kacerova, da han for nylig optrådte til Fredagsrock i Tivoli.

Da Morten Breum for nylig var på plakaten til Fredagsrock i Tivoli, blev han set forlade den gamle have ledsaget af en smuk kvinde.

Kilder fortæller til HER&NU, at han gik hånd i hånd med den 26-årige fotomodel Tereza Kacerova, der var afdøde Aviciis kæreste, inden DJ-stjernen begik selvmord sidste år i april angiveligt på grund af en depression.

På deres Instagram-profiler fremgår det da også, at der er en flirt i gang. For nylig opdaterede hun et foto af sig sammen med sin søn i en swimmingpool og afslørede, at det søde billede benyttes af Morten Breum som baggrund på mobilen. Morten Breum svarede da også bekræftende og vedhæftede emojis med hjerte-øjne.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Kimie: Derfor begik mine børns far selvmord

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre en noget alternativ version af Morten Breums ‘Fest’.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

I skrivende stund har Morten Breum flashet fotos på sin story på sin Instagram-profil, hvor han er sammen med hende på Ibiza. Der hersker ingen tvivl om, at deres hjerter banker for hinanden.

Morten Breum bor til daglig i Los Angeles. Den 37-årige DJ har endnu ikke slået sig ned med kone og børn. Når den tid kommer, satser han på at kunne få plads til både familie og et liv som omrejsende dj.

– Når jeg møder kvinden, jeg vil have børn med, så må hun bare sidde med på flyet, sagde han i et interview til B.T. i forbindelse med Fredagsrock.

HER&NU har forsøgt at få en kommentar fra Morten Breums manager, men han er ikke vendt tilbage. Hos DJ’ens pladeselskab, Warner Music Denmark, lyder meldingen, at de ikke blander sig i artisternes privatliv og derfor ikke ønsker at kommentere historien.

LÆS OGSÅ: Efter hede tv-kys med Klara: Bro benægter utroskab

Herunder kan du se en række af de billeder og kommentarer, parret har lavet til hinanden på Instagram:

 

View this post on Instagram

 

This is @mortenofficial’s background.

A post shared by Tereza Kačerová (@terezakacerova) on

 

View this post on Instagram

 

Gotchyaaa 🐘🔊 🎥 @sabronx

A post shared by MORTEN (@mortenofficial) on

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død i ny podcast

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.