Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Klaus Bo Christensen)

AFSLØRING! Zobel-brødre køber vilde luksuslejligheder: Mor flytter ind

De to sønner har haft den helt store pung fremme, da der skulle købes lejligheder.

De var blandt arvingerne til Peter Zobels gedigne formue, og siden har Nicolai og Alexander Zobel været ude for at brænde en del af de mange millioner af på eksklusive lejligheder.

HER&NU kan således afsløre, at begge brødre har købt boliger i den helt dyre ende af skalaen.

LÆS OGSÅ: Henriette Zobel single igen efter trekantsdrama

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se en høj kvinde have store problemer, da hun flytter ind i en lille lejlighed.

LÆS OGSÅ: Henriette Zobel i smertehelvede: Invalideret af smerter

I slutningen af sidste år investerede Nicolai Zobel, 25 år, således intet mindre end 11 millioner kroner i en 125 kvadratmeter stor lejlighed på Strandpromenaden på Østerbro i København.

Han har dog ikke solgt sin tidligere lejlighed i Silkegade i det indre København. Den købte han med en klækkelig rabat af sin far tilbage i 2015, men selvom Nicolai Zobel ejer den 164 kvadratmeter store bolig, bebos den ifølge folkeregistret nu af hans mor, 56-årige Henriette Zobel, som er tilbage i Danmark, efter at forholdet til Erik Færch kuldsejlede.

Også hans storebror, den to år ældre Alexander Zobel, har haft den store pengepung fremme. Han købte i januar måned en 113 kvadratmeter stor lejlighed i Nordhavn til den nette sum af 11,3 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Sarah Zobel efter bruddet med Burhan G: Sådan går det

Købte billigt af far

Allerede inden de to brødre arvede millioner efter Peter Zobel, hjalp han dem økonomisk.

I 2014 købte Peter Zobel en stor lejlighed på Kultorvet i København for 4,6 millioner kroner. Senere solgte han den til Alexander for kun 3.102.500 kroner.

Lejligheden i Silkegade købte Peter Zobel for 6,9 millioner kroner og solgte den senere videre til Nicolai for blot 3.825.000 kroner. Dermed tjente brødrene henholdsvis 1.497.500 og 3.075.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Zobel faldt for eksmandens ven: Vi fletter fingre

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.