Nyeste artikler
Se alle
Foto: Vores Børn

Afsnit 2 i ‘9 måneder’: Fødselsdepression, lortebleer og skrigende børn

I den rørende web-tv-serie følger vi i andet afsnit de fire kvinders store udfordringer ved at blive mor.

Netop nu kører anden sæson af ‘Vores børns’ web-tv-serie ‘9 måneder’, hvor vi følger fire nybagte mødre helt tæt på. Her åbner de op for deres følelser og fortæller om alle de op-og nedture, der opstår, i den første tid som mor.

I anden afsnit af serien er der især fokus på de fire mødres udfordringer. Katrine kan ikke få Karl til at sove i barnevognen, Dea bliver kastet ud i den helt store omgang lortebleer, og Camilla får konstateret en begyndende fødselsdepression.

SE VIDEOEN: Skøn serie kommer helt tæt på nybagte mødre

– Jeg får nærmest panikanfald, når jeg skal være alene med min egen datter. Og det er rigtig hårdt og svært, for hun er super nem og dejlig, men jeg har bare svært ved at kapere det hele, fortæller en sårbar Camilla i serien og uddyber:

– Det kan være på grund af den meget chokerende fødsel, da hun kom tre uger for tidligt, og samtidig bebrejder jeg mig selv for, at amningen ikke vil lykkes. Det har bare været rigtig hårdt.

Læs meget mere om fødselsdepressioner HER

Se andet afsnit af ‘9 måneder’ nedenfor:

Du kan se første afsnit af anden sæson HER, og hele første sæson HER.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor venter barn nummer seks

AFSTEMNING: Hvem er den lækreste ‘De unge mødre’-deltager

LÆS OGSÅ: Ung mor jubler: Jeg er gravid

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.