Nyeste artikler
Se alle
Ilona fik Blachman til at drømme om at rejse til Balkan med 'Mary Poppins'-sangen 'Chim Chim Cher-Ee’ (Foto: Anthon Unger)

AFSTEMNING: Hvem er din ‘X Factor’-favorit i aften?

Hvem klarede det bedst i 'X Factor' her til aften? Afgiv din stemme nederst i artiklen.

Så er ‘X Factor’ endelig vendt tilbage på skærmen, efter at have været udskudt på ubestemt tid siden d. 6. marts på grund af coronakrisen.

Det har været et kærkomment gensyn efter over to måneders pause, hvor de fem tilbageværende konkurrenter endelig igen kom på scenen, denne gang med sange under temaet musicals og musikfilm.

LÆS OGSÅ: CHOK: Magnus og Aksel vinker farvel til ‘X Factor’

Blachmans tre solister under 23 år, Mathilde Caffey, Alma Agger og Emil Wismann, har alle givet deres bud på, hvordan et sådan tema skal skæres, og det samme gælder Oh Lands solist over 23, Ilona, og Ankerstjernes gruppe, Smokey Eyes.

Mens vi venter på afgørelsen om, hvem af de deltagere, der går videre til næste liveshow på fredag, som altså udgør den første halvdel af finalen, så kan vi passende få afgjort, hvem I synes, der fortjener en plads i finalen!

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ er tilbage på skærmen: Se bookmakernes storfavorit

Stem på din ‘X Factor’-favorit for i aften herunder, og se billederne fra semifinalens første del i galleriet øverst i artiklen.

Hvem er din 'X Factor'-favorit i aften?

Se resultat
Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer indkaldt af statsministeren

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.