Nyeste artikler
Se alle
Sofie Linde. 'X Factor' live 2020. (Foto: Henrik R. Petersen)

AFSTEMNING: Hvem er din ‘X Factor’-favorit i aften?

Otte deltagere har netop optrådt i årets andet 'X Factor' liveshow. Hvem var din favorit i aften? Giv din stemme nederst i artiklen.

Årets andet ‘X Factor’-liveshow er netop løbet over skærmen, og endnu en deltager står til at skulle slukke drømmen, når dommerne om lidt skal træffe den svære beslutning om, hvem der må hjem.

Over hele linjen har deltagerne gjort sit ypperste, og både dommerne og deltagerne lægger nu afstemningen i seernes hænder. Én ting er sikkert, alle deltagere har rykket sig siden første liveshow, men hvem har gjort det bedst, og hvem kan trygt sætte sig ned, mens to andre går i omsang?

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Ditte viser kæresten frem: Derfor ser I ham først nu

I aftenens liveshow var der 80’er tema på programmet, og sange fra Randy Crawford, TV-2, Danseorkestret, Roxette, Gwen Guthrie, Pomplamoose feat. Sarah Dugas, Phil Collins og Kliché er sunget, og nu kan deltagerne ikke gøre andet, end at krydse fingre.

LÆS OGSÅ: Lotte Kejser sætter ord på forholdet til Mikkel Skelskov

I år kæmper de ni deltagere om at komme i fornemt selskab med kunstnere som Beyoncé, MØ og Mads Langer, der alle har pladekontrakter med Sony Music. Vinderen skal desuden samarbejde med et skræddersyet team og skrive og indspille sin egen EP. Herefter går turen til det eksklusive RCA-studio i Milano, og endelig kan vinderen se frem til at optræde på årets Skanderborg Festival.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ung mor ramt af hjerneblødning 

Otte deltagere kæmper om at vinde ‘X Factor’ 2020, men hvem har gjort det bedst i aften. Se deltagerne i galleriet øverst i artiklen og stem på din favorit herunder:

Hvem er din 'X Factor'-favorit i aften?

Se resultat
Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: De første ‘Ex on the Beach’-deltagere møder hinanden

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Fie Laursen kysser med ‘Ex on the Beach’-fyr

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.