Nyeste artikler
Se alle
Foto: Lasse Lagoni/ TV 2

AFSTEMNING: Hvem skal ud af ‘X Factor’ i aften?

Syv deltagere har netop optrådt i årets tredje 'X Factor' liveshow, og nu er det snart afgørelsens time - hvem skal forlade 'X Factor' i aften? Giv din stemme nederst i artiklen.

Årets tredje ‘X Factor’-liveshow er netop løbet over skærmen, og endnu en deltager står til at skulle slukke drømmen, når dommerne om lidt skal træffe den svære beslutning om, hvem der ikke længere skal optræde på den store scene de næste tre fredage inden det store finaleshow den 3. april i Horsens.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne aflyser bryllup

Der hersker ingen tvivl om, at alle deltagerne har lyst til at blive, men det er altså nu op til seerne, hvem af de syv deltagere, der skal i fare og dermed synge sin safety song.

Temaet for i aften er budskab, men hvilket budskab, der blev leveret bedst, og hvilket budskab, der er faldet i danskernes hjerte, bliver afgjort om lidt.

LÆS OGSÅ: Ikke vist i ‘Forsidefruer’: Derfor er stemningen akavet under modeshow

Der er nok at kæmpe om, da vinderen kommer i fornemt selskab med kunstnere som Beyoncé, MØ og Mads Langer, der alle har pladekontrakter med Sony Music. Vinderen skal desuden samarbejde med et skræddersyet team og skrive og indspille sin egen EP. Herefter går turen til det eksklusive RCA-studio i Milano, og endelig kan vinderen se frem til at optræde på årets Skanderborg Festival – Smukfest.

LÆS OGSÅ: De unge mødre’-Sandras lykke: Derfor må jeg beholde mine børn

Syv deltagere er tilbage, og om lidt skal én ud. Hvem, mener du, der skal forlade ‘X Factor’ i aften? Se deltagerne i galleriet øverst i artiklen og stem på din favorit herunder:

Hvem, synes du, skal forlade 'X Factor'?

Se resultat
Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Fortvivl ikke: ‘Badehotellet’ vender tilbage

LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye projekt: Reklamerer for sugardating

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.