Nyeste artikler
Se alle
Kathrine og Michael blev 'Gift ved første blik', som danskerne kunne se på DR1 i 2018. Det gik tilsyneladende kun fremad for parret, der valgte at forblive gift og stadig er det. I programmet kunne man blandt andet se, da Kathrine tog beskeden om, at Michael var jomfru på den helt rigtige måde, så han fik selvtilliden til at være sammen med hende. Parret har boet sammen i Silkeborg siden programmet, men deltog så sammen i '3 x Beliggenhed' for at finde drømmeboligen i Århus. Det lykkedes dog ikke i programmet, men efterfølgende fandt parret en skøn lejlighed i Viby. Parret har en fælles blog, og man bliver altså bare ikke meget mere ET PAR end Michael og Kathrine (Foto: Marianne Overaa / DR).

AFSTEMNING: Hvilke par bliver sammen i ‘Gift ved første blik’?

Hvem mon bliver sammen, og hvem mon går hver til sit efter sidste afsnit af 'Gift ved første blik'.

I aften ruller sæsonens sidste afsnit af ‘Gift ved første blik’ over skærmen, og selvom vi allerede i sidste uges afsnit kunne se Carsten og Eva ophæve deres ægteskab, så er det endnu uvist, hvordan det vil gå de resterende tre par.

LÆS OGSÅ: Michael mistede sin mødom i ‘Gift ved første blik’: Sådan reagerede Kathrine

Både Michael og Kathrine og Stefan og Vanessa har kastet sig helhjertet ind i eksperimentet, men betyder det, at de har givet alt i fem uger, at de også vil fortsætte som mand og kone, når programmet slutter?

Ronni og Cecilie har også fundet melodien, og der er ingen tvivl om, at sidste afsnit vil blive afgørende for deres videre forhold. Men spørgsmålet er, om deres forhold når at blive stærkt nok til, at de vil forblive mand og kone. Hvordan tror I, det ender for de tre tilbageværende par?

Deltag i afstemningerne herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager tilbageholdt i lufthavnen: Nu skal parret skilles

Hvordan går det med Michael og Kathrine?

Se resultat
Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Carsten har fundet kærligheden

Hvordan går det med Stefan og Vanessa?

Se resultat
Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’- Eva: Sådan er det gået efter programmet

Hvordan går det med Ronni og Cecilie?

Se resultat
Indlæser ... Indlæser ...

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.