Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Realityportalen & Mohamed Hasan/Pixabay)

AFSTEMNING: Hvilken brudekjole var smukkest i 2019?

2019 har budt på mange smukke brude og tilhørende flotte brudekjoler, hvilket kan gøre det svært at vælge dem smukkeste kjole.

Året lakker mod vejs ende, og kirkeklokkerne har ikke stået stille i 2019, hvor mange par har sagt ja til hinanden. Vi laver derfor i år en afstemning af, hvilken brud der har båret den smukkeste kjole i 2019.

Blandt de mest opsigtsvækkende brudepar i 2019 er realityparret Geggo og Cengiz, som holdte stort weekendbryllup på Kokkedal Slot i Nordsjælland.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Bryllup kostede næsten en million

Men hvem husker ikke også bruden Irina, da hun langt om længe sagde ja til Morten ‘Faustix’, der blev gift på Sophienberg Slot i Rungsted. I løbet af dagen bar Irina flere forskellige kjoler, men vi har udvalgt den kjole, hvor hun siger ja til manden i sit liv.

Et andet stort mediedækket bryllup var den 1. juni 2019, da Christopher sagde ja til tv-værten fra ‘Danmark har Talent’, Cecilie Haugaard.

LÆS OGSÅ: 3 måneder efter bryllup: Nyskilt ung mor sælger brudekjolen

2019 har budt på mange mange storslåede bryllupper, afgiv din stemme herunder, og se de flotte kjoler i galleriet øverst i artiklen.

Hvilken brudekjole var smukkest i 2019?

  • Liv Martines kjole (51%, 13.254 Stemmer)
  • Geggos kjole (36%, 9.213 Stemmer)
  • Irinas kjole (9%, 2.348 Stemmer)
  • Cecilies kjole (4%, 921 Stemmer)
  • Nanna Johannes kjole (0%, 68 Stemmer)
Stemmer i alt: 25.804
Indlæser ... Indlæser ...

Afstemningen slutter den 30. december kl. 8.00.

LÆS OGSÅ: Christopher efter sommer bryllup: Se min morgengave

LÆS OGSÅ: CHOK: Stort reality-bryllup aflyst

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.