Nyeste artikler
Se alle
Fie og Boris Laursen i 2017 (Foto: Janus Nielsen)

AFSTEMNING: Hvis julesang er bedst – Fie eller Boris’?

De har deltaget i flere af de samme tv-programmer, og nu har de to søskende også begge udgivet en julesang, men hvem gør det bedst?

I går udkom Boris Laursens julesang ‘Snefnug’, hvor Boris synger om sin nye kærlighed, som han først vil afsløre i musikvideoen til sangen. Indtil videre kan man dog øve sig på at synge med på sangen.

LÆS OGSÅ: Boris Laursen: Jeg brækker mig over Fie

Det er ikke første gang, en Laursen udgiver en julesang, og Fie har da også afsløret, at hun arbejder på endnu en i år. Sidste år udgav Fie den rolige julesang ‘Hånd i hånd’, hvor hun synger om at være alene i julen og om ikke at have fundet kærligheden.

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

Begge søskende har en målsætning om at lave mere og bedre musik til deres fans, men hvem har det største talent? Med Boris’ nye julesang er der mulighed for en direkte duel, for hvem har lavet den bedste julesang?

Hvem har lavet den bedste julesang?

Se resultat
Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Boris Laursen: Derfor sover Simone hos mig

Hør et uddrag af både Boris og Fies julesange herunder, og hør de fulde versioner på Spotify:

Hvis Boris’ nye julesang bliver bare halvt så stort et hit, som den første sang han udgav tilbage i 2016, så er han en sikker vinder. ‘Slingshot’ er nemlig set af over en million på YouTube. Sangen, hvor Boris blandt andet står i bar overkrop iført en gennemsigtig plastik-hættetrøje, var dog henvendt til det asiatiske marked, hvorimod ‘Snefnug’ er sunget på dansk. Se ‘Slingshot’-videoen herunder:

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.