Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV 2

AFSTEMNING: Skal der laves mere ‘Badehotellet’?

Det har hele tiden været planen, at 'Badehotellet' slutter i aften - men vil du gerne have flere afsnit?

Det har hele tiden været planlagt, at den populære TV 2-serie ‘Badehotellet’ kun skulle bestå af fem sæsoner. Her til aften bliver det sidste afsnit i sæson fem sendt, så noget kan tyde på, at vi ikke får lov at følge de skønne karakterer gennem flere sæsoner.

Helt endeligt er det dog ikke besluttet, om ‘Badehotellet’ her til aften sætter det afsluttende punktum, eller om der skal laves endnu en sæson. Flere af skuespillerne har tidligere ytret ønske om, at der skal laves flere sæsoner.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne er blevet gift

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerner krydser fingre: Vi håber, at serien fortsætter

– Man kan roligt sige, at jeg holder lige så meget af serien som alle seerne. Det er virkelig en arbejdsplads, man gerne vil tilbage til. Jeg håber, der kommer tyve sæsoner, har Ulla Vejby, der spiller stuepigen Edith, tidligere sagt til HER&NU.

– Jeg krydser fingre (for flere afsnit, red.) ligesom resten af alle de trofaste seere. ‘Badehotellet’ er sommervarme i en kold tid, og det tiltaler os alle sammen, har Cecilie ‘Fru Auerland’ Stenspil tidligere fortalt.

Synes I, der skal laves mere ‘Badehotellet’ eller ej? Stem i afstemningen nedenfor.

Skal der laves mere 'Badehotellet'?

Se resultat
Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne husker tilbage: Jeg brød den sociale arv

LÆS OGSÅ: Ny ‘Badehotellet’-karakter: Det sjoveste arbejde

LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.