Nyeste artikler
Se alle
Richard Ragnvald (Foto: Niels Henrik Dam)

Akut indlagt: Ragnvalds fødselsdag endte i drama

Det gik ikke helt efter planen, da sangeren fejrede en ellers dejlig dag.

Det, der skulle have været en hyggelig og festlig fejring af dansktopstjernen Richard Ragnvalds 72-års fødselsdag og hans 60-års musikerjubilæum, endte i et drama på et hotel i Flensborg. Richard blev kørt på hospitalet i Aabenraa af frygt for anafylaktisk chok, en stærk allergisk reaktion.

– Da vi sætter os ved bordet i restauranten, kalder jeg på servitricen, og spørger om hun taler dansk. Jeg spørger, om der er sesamolie eller sesamfrø i noget af maden. Så siger hun: ”Et øjeblik, jeg går lige ud og snakker med kokken”. Og så kommer hun tilbage og siger: ”Jeg skal hilse fra kokken og sige, at det er der ikke, du kan spise alt, hvad vi har hernede”. Det var jo dejligt, så jeg tager lidt forskellig mad bl.a. lidt salat, fortæller Richard Ragnvald, som var på hotelophold med hustruen, Vibeke, sønnen, Thomas, svigerdatteren, Ann-Michel, og barnebarnet, Jasmin.

SE BILLEDERNE: Stolt Richard Ragnvald viser barnebarnet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Richard Ragnvald giver den gas til Beyoncés ‘7/11’.

LÆS OGSÅ: Lisbet Dahls barnebarn er healet ud af koma

– Der går et kvarter, så siger jeg til Vibeke: ”Hold kæft, nu begynder det at klø i mine fingre!”. Så kunne hende servitricen jo godt se, at den var gal, så hun gik ud til kokken, og så kommer hun tilbage og siger, at hun måtte jo desværre fortælle, at der var sesam i alle olierne i salaterne.

– Jeg har jo tidligere fået at vide, at skulle det ske, skal jeg ringe efter en ambulance med det samme. Så jeg ringede 112 og talte med alarmcentralen. Der var bare det problem, at de ikke måtte køre over grænsen og hente mig, så min søn kørte mig lige over på den danske side, hvor Falck så stod klar til at hente mig. De gav mig med det samme drop med binyrebarkhormon, og så blev jeg kørt til skadestuen i Aabenraa. Der lå jeg så i fire timer med slanger og drops. Og endelig fik jeg så lov at komme ud og blev kørt i en taxa tilbage til hotellet. Og jeg var selvfølgelig helt afkræftet bagefter.

LÆS OGSÅ: Kim Larsens musik sælger stadig: Tjener penge i døden

En ellers dejlig dag

Det blev dermed en meget kedelig afslutning på en ellers dejlig dag.

– Det var jo ikke ligefrem det, jeg havde forestillet mig på min fødselsdag. Hotellet har overhovedet ikke beklaget det. Vibeke havde betalt maden på forhånd, men det klagede hun over, og de refunderede pengene for maden.

Der var dog et enkelt lyspunkt på den sorte aften.

– Da jeg lå på hospitalet, kom der en flok sygeplejerske ind og sang ‘Kære lille mormor’ for mig. På hospitalet var de simpelthen så søde ved mig.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Dahl afslører: Helbredt af healer

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.