Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

Alexander Rexen: Sådan har jeg det efter ‘Paradise’-brud

Efter tre år sammen gik paradisoerne Alexander og Camilla hver til sit, og nu taler Alexander ud om, hvordan han har det i dag.

Alexander Rexen og Camilla Tandrup Hansen mødte hinanden under ‘Paradise Hotel’ i 2013 og forblev kærester helt indtil januar i år. 

For nyligt afslørede Camilla, at hun har fundet sig en ny kæreste, Thomas, som også har et reality-eventyr foran sig. Han deltog nemlig i ‘Fristet’ sæson to.

Alexander har dog endnu ikke haft heldet med sig i forhold til en ny kærlighed, men han nyder i stedet singlelivet:

– Jeg har det så godt. Det er sjovt at være single og en fri fugl, så jeg søger ikke kærligheden på nuværende tidspunkt, da jeg er igang med så mange store ting. En kæreste om søndagen ville da være hyggeligt, men jeg har det fint, som jeg har det, fortæller Alexander, som har lagt bruddet med Camilla bag sig:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-par er gået fra hinanden

–  Det er da så godt, at Camilla har fundet sig en ny kæreste. Vi har jo ikke været sammen siden januar, og life goes on. Vi var to forskellige personer, som ikke kunne formå at løfte hinanden, og det finder man hurtigt ud af, hvor vigtigt det er. Jeg håber derfor, at Camilla har fundet den rette nu.

Alexander har netop købt en lejlighed på Amagerbro og er snart færdiguddannet som forsikringsmægler, hvilket han også arbejder med til dagligt. Han er netop blevet afdelingsleder, men har også fået tilbudt arbejde i branchen i udlandet, hvilket han overvejer at sige ja til engang i fremtiden.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har fået ny kæreste

LÆS OGSÅ: Reality-par: Sådan overlever et ‘Paradise’-forhold

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.