Nyeste artikler
Se alle
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Alexandras ekskæreste taler ud: Jeg vil altid fortryde det

HER&NU’s historie om Tony Lindkolds kriminelle fortid har formentlig sat en stopper for hans og grevindens romance.

Siden HER&NU afslørede, at grevinde Alexandras nu tidligere kæreste, Tony Lindkold, havde en dom for salg af ulovlig handel med kopivarer, har den tidligere betjent været tavs om sagen.

Men overfor Ekstra Bladet løftede han forleden lidt af sløret for, hvad det var, der førte til, at han fik et års betinget fængsel for handlen med kopimøbler sammen med en rocker, der har haft tilknytning til både Hells Angels og Bandidos.

– Som tidligere ansat i politiet har det altid ligget mig meget dybt på sinde aldrig at være involveret i noget, der ikke er fuldt lovligt og korrekt. Da jeg erfarede den ene partners tidligere relationer, valgte jeg derfor straks at påbegynde ophør af samarbejdet. Denne proces var desværre ikke fuldt afsluttet, da sagen startede, lyder det fra Tony Lindkold.

LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag

Artiklen fortsætter efter videoen, der lærer dig, hvordan du kan gå på vandet

LÆS OGSÅ: Ung mors svære afsløring: Min datter skal ikke leve på en løgn

Han fortryder i dag, at han ikke vidste, hvordan tingene hang sammen og med hvem, han samarbejdede med.

– Det var en af de forretningsmæssige beslutninger, jeg altid vil fortryde. Et valg, jeg beklager og angrer dybt, men jeg har heldigvis lært af det, og det har gjort, at jeg nu udviser en meget højere grad af forsigtighed omkring, hvad jeg deltager i.

– Min deltagelse i sagen er den største forretningsmæssige fejltagelse, jeg har gjort, på trods af alle intentioner, jeg forinden havde om at overholde gældende regler. Jeg beklager naturligvis dybt, at Markedsføringsloven skønnedes overtrådt, men jeg er glad for, at jeg har lært at være meget mere kritisk fremover, skriver Tony Lindkold i en sms.

Han ønsker ikke at kommentere, hvorvidt Alexandra kendte til hans dom, da de blev kærester. Men kort efter at HER&NU havde skrevet om sagen, var de ikke længere et par.

LÆS OGSÅ: Nu er ringsagen mellem Cengiz og Mai Manniche endegyldigt slut

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babes kæreste er død: Han ser ikke vores børn vokse op

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.