Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Amalie afslører: Sådan går det med kærligheden

Er der mon en ny mand i 'Forsidefruens' liv?

Tidligere på året var der for alvor gang i tesen om, at gammel kærlighed som bekendt aldrig ruster, da Peter Birch offentligt erklærede sin kærlighed til Amalie Szigethy. Det lod dog til, at det hele gik i sig selv igen, men derfor kan der jo sagtens være en ny flamme i ‘Forsidefruens’ liv.

– Der er slet ikke noget nyt om nogen mænd. Jeg leder heller ikke, for jeg gider ikke bruge min tid på at lede. Jeg tror på, at han kommer, når han kommer, fortæller Amalie.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline: Så meget har jeg tabt mig nu

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

På trods af, at der ikke er nogen ny mand i Amalies liv, så vil hun gerne fortælle, hvorfor det ikke blev til mere mellem hende og Peter tidligere på året.

– Der er ikke noget imellem mig og Peter. Han er meget flyvsk, og han laver rigtig mange ting. Jeg kan også mærke på ham, at han fester meget og alle de her ting. Jeg finder det ikke tiltrækkende, så man kan sige, at han ikke rigtig gør noget for det selv, selvom han måske har et ønske om at få mig igen. Han gør ikke så mange ting, der skulle gøre, at jeg skulle tænke, at jeg vil have ham, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Realitybabe skal gennem omfattende operation

Vi har tidligere set, hvordan Janni gør en ihærdig indsats for at finde en mand til Amalie i ‘Forsidefruer’, og det bliver spændende, om det lykkes hende i den nye sæson, som har premiere den 30. august på TV3.

LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

LÆS OGSÅ: Fie Laursen bliver skidt i hovedet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.