Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV 2/Mike Kollöffel)

Amalie Dollerup gasser ‘Badehotellet’ i gang: Amanda ræser derudad

Smugkig på den sjette sæson af den populære serie.

De mange trofaste og spændte ‘Badehotellet’-seere skal ikke vente længe nu, for på mandag begynder sjette sæson af den populære TV 2-serie. Helt præcist skydes sæsonen igang med en forhutlet Amanda (Amalie Dollerup), der suser afsted i sin bil mod Andersens Badehotel. Hun skal mødes med Tage Skovgaard (Lars Bom), en lalleglad turistchef.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerner indtager ny ‘Tinka’-julekalender

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Uffe Holm i et vildt biluheld.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Der kommer mere tv med Mathilde og Remee

Amanda håber, at hun får lov at lave en turistfilm for turistchefen og hans bagland, da produktionen vil kunne redde hele hendes reklamefirma. Derfor bliver der både dyttet, råbt og gasset op, da Amanda er for sent på den til mødet.

–  Jeg er nok ikke så aggressiv som Amanda. Jeg tror, jeg er lidt mere stille og rolig. Jeg har aldrig fået en fartbøde, fortæller Amalie Dollerup om forskellen på hende og hendes karakter Amanda. Til gengæld var Amalie vild med at køre den fine veteranbil.

–  Det var virkelig en vild og sjov oplevelse at køre i den. Det var en drømmebil, det er helt sikkert, for den får du ALDRIG lov at køre i ellers. Man kommer virkelig ind i den der tidslomme, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-skaberne åbner op om ny sæson: En udfordring

Op ad bakke

Dog er det ikke bare lige til at drøne af sted i sådan et bæst.

–  Det er jo nærmest en enmandsbil. Den er så lille, og du sidder så lavt og enormt dårligt. Jeg sad i højre side i stedet for venstre, så det var jo sådan en anden måde at skulle manøvrere hele det der gearskifte, fortæller Amalie og fortsætter:

– Jeg havde lige en halv time med ham, der ejede bilen forinden, hvor jeg kunne køre nogle ture og ligesom lære det der gearskifte. Altså jeg skulle virkelig blive dus med den bil, sådan så det også kan se ud som om, at Amanda bare har styr på det. Men jeg kommer kun op i tredje gear, det er virkelig op ad bakke med sådan en gammel bil.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Danske realitystjerner med i ‘Melodi Grand Prix’

Aldrig Amanda

Gravide Amalie Dollerup ejer ikke selv en bil. Hun betegner sig selv som en ”københavnerkvinde”, der cykler og hopper på metroen i stedet for. Men med en lille ny på vej, får hun og ægtemanden, Andreas Jebro, måske snart brug for en stationcar.

–  Det finder vi ud af til den tid, vi ser, hvad der er behov for, fortæller Amalie. Parret kender endnu ikke kønnet på deres fremtidige barn og heller ikke potentielle navne er kommet på plads. Ét navn er dog udelukket på forhånd.

– Det bliver aldrig Amanda, haha! Nej, det kan jeg jo ikke, det ville være for mærkeligt, griner Amalie Dollerup.

Se flere billeder fra første afsnit i galleriet over artiklen, inden du kan se afsnittet mandag aften klokken 20:00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: CHOK: Hovedrolle dropper ‘Badehotellet’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.