Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Amalie dropper amning for nye bryster

'Forsidefruer'-baben har besluttet sig for, at det er på tide at gøre noget for sig selv.

Den 21. juli fylder Amalie Szigethys datter, Josephine Charlotte, tre år. Der er ingen tvivl om, at de to har været uadskillelige de sidste tre år, hvor Amalie har været mor med stort M på fuld tid.

Det tætte bånd mellem de to gør også, at ‘Forsidefruer’-baben har meget svært ved at lægge amningen på hylden, da hun nyder nærheden med Josephine. Amalie har dog besluttet, at det er noget, der er nødt til at slutte indenfor den nærmeste fremtid, da hun gerne vil gøre noget helt særligt for sig selv.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise forklarer: Derfor ammer jeg mit barn igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie Szigethy skal være med i nyt tv-program

– Det, der gør det svært ved, at jeg skal slippe amningen, er, at jeg har haft de bedste to år i mit liv, efter Josephine kom til verden, og vi har jo haft den her symbiose. Nu har jeg været mor i to år, og jeg har givet mig selv og min krop til mit barn, og jeg kan mærke, at jeg skal gøre noget godt for mig selv, og det vil være at få et par nye bryster. Jeg ved jo godt, at selvfølgelig kan jeg ikke bare få lavet brysterne om en uge, da jeg stadigvæk ammer, men jeg ved, at de vil sige til mig, at jeg skal stoppe med at amme. Det ved jeg godt, og det er svært for en mor at slippe. Det er rigtig svært, fortæller Amalie ærligt i aftenens afsnit ‘Forsidefruer’.

LÆS OGSÅ: Karina er ny i ‘Forsidefruer’: Jeg er ikke Sarah Louise

Hun deler også sine udfordringer i forhold til at stoppe med at amme med sin makeupartist:

– Jeg forsøger jo så småt at stoppe med at a-m-m-e. Jeg siger det ikke højt, for så forstår hun (Josephine red.) det. Og i og med at jeg har Jose, altså selvfølgelig går hun i vuggestue, men når hun ikke gør, så arbejder jeg jo, og jeg har jo også gang i det børnetøj, og det er jo virkelig også hårdt. Men nu må vi se, hvordan det kommer til at gå med det her ammestop. Lige nu er det kun om natten, jeg gør det, og det medfører, at min krop ikke er på overarbejde, som den plejer at være. Den er ikke igang hele tiden, og det har gjort, at jeg har fået brystbylder, for trykket bliver jo ikke taget. Så jeg har ondt, kvalme og har ikke fået sovet. Så det har gjort, at jeg har været syg hele sidste uge, fortæller hun frustreret.

LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama

Se klippet herunder, hvor Amalie fortæller om, hvor svært det er for hende at stoppe med at amme:

LÆS OGSÅ: Sarah Louise langer ud efter ‘Forsidefruer’: Det er ren mylderbæ

Se ‘Forsidefruer’ i aften klokken 21.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.