Nyeste artikler
Se alle
Amalie (Foto: TV 3)

Amalie efter talkshow: De har ikke indflydelse på mit liv!

I aftenens talkshow og sæsonafslutning på 'Forsidefruer' bliver Amalie trængt op i en krog.

Den sjette sæson af ‘Forsidefruer’ er lige blevet afsluttet med et talkshow, hvor alle kort kom på bordet. Især episoden med Amalie og Jannis dramatiske opgør i Frankrig, som endte med at Amalie ikke var velkommen hos Janni og en efterhånden meget omtalt sms fra Amalies mor, gav anledning til heftig debat mellem de seks ‘Forsidefruer’-babes og med Jakob Kjeldberg som vært og ordstyrer.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor blev Janni og Amalie uvenner

– Alle har brug for at gå et sted hen, hvor man kan få ubetinget kærlighed og støtte, Amalie er ingen undtagelse, hun har sin mor, siger Jakob Kjeldberg i talkshowet, hvorefter spørgsmålet om, hvorvidt Amalies mor blander sig for meget eller ej, bliver taget op. Her opfordrer Forsidefruerne Amalie til at få sin mor til at blande sig udenom.

LÆS OGSÅ: Klar besked til Sarah Grünewald: Manden vil gerne knalde noget mere

– Jeg lytter til dem og tager det ind. Men landet ligger sådan, at der ikke er nogle af dem, der har indflydelse på mit liv. De er hverken veninder eller familiemedlemmer, så jeg synes ikke, at man så har en stemme i at kunne blande sig i et andet menneskes liv. Som Jakob Kjeldberg også siger i talkshowet, så har de jo også nogle mennesker med, som er i deres liv. Janni har sin mand, Karsten, og i Jackies tilfælde er det Rasmus. Så hvorfor skulle jeg ikke have én med, som kan støtte mig?, siger Amalie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Bryllup kostede næsten en million

– Min mor kender Janni privat, så det er jo ikke, fordi min mor skriver til et fremmed menneske. De to har også en relation til hinanden. Det at beskytte sit barn er jo et moderinstinkt, og her har min mor fået nok, siger Amalie.

Hun forklarer, at hun ikke ved, hvad hvad Lotte har skrevet til Janni, og at hun heller ikke interesseret i at vide det. Hun synes, at de alle sammen skal se fremad i stedet for at blive ved med at diskutere konflikten. Desuden kender Lotte og Janni hinanden og har en relation.

LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse

Amalie og mor på tv

TV3 og Blu har efterhånden produceret mange reality-programmer med Amalie og Lotte i hovedrollerne. Blandt andet har man kunne følge med i ‘Der er et yndigt land – med Amalie & Lotte’ og ‘Hvad har jeg i munden, mor?’, og ifølge Amalie er det produktionen, som har et ønske om, at mor og datter deltager i programmerne sammen.

– Så måske er det i virkeligheden dem, pigerne skal tage fat i. I stedet for at kaste sten efter mig. For der sidder faktisk nogle andre mennesker og beslutter det, siger Amalie.

LÆS OGSÅ: Teitur afslører nye tv-planer 

– Min mor er jo en kendt person i den her branche. Vi er jo på en måde kendte sammen, for alle ved, at hun er min mor, og vi har en fortid med at lave tv sammen. Så derfor har jeg ikke tænkt mig at løfte en pegefinger for min mor, fordi hun egentlig bare er gået ind og beskyttet mig. Det har jeg ikke tænkt mig. Men jeg snakker med min mor hver dag og taler selvfølgelig med hende om det her med sms-beskeden til Janni – for jeg vil jo ikke træde nogle over tæerne. For nogle gange laver min mor jo fejl og til tider blander hun sig for meget. Vi er alle sammen mennesker, forklarer hun.

Om de to babes finder sammen som bedste veninder igen eller ej, vil syvende sæson af ‘Forsidefruer’ give svar på, når den vises næste år.

LÆS OGSÅ: Sasha Klæstrup stemmer for første gang på grund af Paludan

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.