Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Amalie raser: ‘Forsidefruer’ er forfærdeligt klippet

Amalies mor hjerte blev revet lidt itu, da hun så gårsdagens afsnit af 'Forsidefruer'.

Torsdagens afsnit af ‘Forsidefruer’ sluttede meget dramatisk på flere planer. Janni og Gunnvør kom ud i en ophedet diskussion, men alt imens de skændes, så forklarer Jackie, at Amalies barnevogn står halvt ude på en klippe, og så kommer blæsten og tager den. Her slutter programmet med nogle klip med skrig lagt ind over, mens Jackie og en mand fra produktionen styrter efter barnevognen.

LÆS OGSÅ: Amalie forklarer: Derfor har jeg valgt at få en donorbaby

Den slutning er Amalie dog langt fra tilfreds med, for hun mener, den tegner et meget forkert billede af virkeligheden.

– Det skal siges, at under HELE opholdet på den clamping tur sad min elskede lille pige på min arm. Når hun ikke sad på min arm, var hun omkring mig og mine øjne veg ikke fra hende et eneste sekund under de optagelser. Sådan er det forresten altid sammen med hende. Jeg har fuld opsyn på hende og er altid “lidt” for overbeskyttende, hvis man spørger min omgangskreds, skriver Amalie i en opdatering på Instagram, som Realityportalen har fået lov til at gengive, og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Janni om ‘Forsidefruer’: Man er bange

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie indrette børneværelse

– Da vi alle går op ad bakken ser man mig med Jose gå længere og længere væk, og til sidst er vi ude af billedet, mens Janni tog sig at barnevognen. Jeg befandt mig off cam ude på en lille legeplads, mens der kom styr på sitationen. Da jeg og Jose kommer tilbage, og jeg kan se, der er ro på igen, spørger jeg, hvor min barnevogn er. Hvor til alle griner og fortæller, den ligger nede i træerne og buskene, og vinden tog den. Altså barnevognen. Vi grinede lidt af det, og jeg jokede med, at så længe alle ejendele blev fundet, og jeg fik hjælp med at få barnevognen op igen, så var alt fint.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Forfærdeligt at lade seerne tro det

Derfor kom det meget bag på Amalie, da hun så gårsdagens afsnit af ‘Forsidefruer’, for hun kunne slet ikke genkende den dramatiske afslutning og opbygningen til næste program, hvor man som seer kan tro, at Amalies datter er i barnevognen.

– Her til aften blev mit mor hjerte revet lidt itu, fordi at produktionen bag har valgt at klippe næste afsnit til, at ( ja, i kan tænke jer til det). Det er forfærdeligt at lade seerne tro det. Kan ikke forholde mig til tanken, så jeg havde lige brug for fortælle jer alle, at min lille pige S E L V F Ø L G E L I G ikke lå i vognen, og hun altså sad på mine hofte 24/7 på den clamping, fastslår Amalie i Instagram-opslaget.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Jeg fik skrevet Janni ud af min kontrakt

Næste afsnit af ‘Forsidefruer’ bliver altså slet ikke så dramatisk, som man ellers kunne tro på gårsdagens afslutning – i hvert fald ikke på bekostning af Amalies datter, men mon ikke dramaet mellem fruerne nok skal løfte spændingen helt af sig selv, uden nogle børn kommer i klemme.

LÆS OGSÅ: Amalie jagter kærligheden på Tinder

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.