Nyeste artikler
Se alle
Amalie Szigethy. (Foto: Janus Nielsen.)

Amalie fortæller ærligt sine udfordringer: Jeg håber at inspirere andre

Amalie er meget alene på grund af corona-krisen, og det har medført usunde vaner og ekstra kilo på kroppen. Nu inspirerer hun andre, der er i samme situation.

Corona-livet har ramt alle danskere, og for nogen er omvæltningen mere overrumlende end for andre.  Amalie Szigethy fortæller på sin Instagram ærligt, hvordan coronasituationen har påvirket hende. De seneste uger er vægten steget med lidt mere end fire kilo, og det påvirker den unge ‘Forsidefrue’.

– Jeg synes, at det her forløb har været rigtig rigtig hårdt. Det går ind og påvirker noget ved mig og mit humør, og den jeg er udadtil. Jeg bliver sur og ked af det på mig selv over, at jeg har tilladt det, fortæller Amalie i en Instagram-story.

LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Amalie fyret med øjeblikkelig virkning

Amalie er en pige, der er vant til at være i balance, hvilket hun kommer ved at træne, spise sund, være sammen med veninder og gøre ting for sig selv, som hun nyder.

– Jeg kan ikke gøre de ting, som får mig til at fungere som veninde, kæreste eller mor, og det gør rigtig meget ved mig. Og den vægt, der er gået fire kilo op, gør det ikke nemmere, fortæller Amalie fortsat.

LÆS OGSÅ: UH! Nu er kønnet på Geggos baby afsløret

Hvad det er for en kæreste, Amalie henviser til, vides ikke, men der har den seneste periode været billeder af hende og Mikkel Skelskov på Amalies Instagram, hvor de to er intime sammen. Mikkel Skelskov er far til Amalies datter Josephine, men de to forældre vil ikke fortælle, om de har fundet sammen igen, men noget kan tyde på det.

Se de to forældre sammen her – artiklen fortsætter efter billedet.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

🥰

Et opslag delt af Amalie Szigethy✔ (@amalieszigethyprivat) den

LÆS OGSÅ: Mikkel om mødet i ‘Ex on the Beach’: Amanda burde være single

Vil inspirere andre kvinder

Amalie har et håb om, at hendes opslag kan hjælpe andre, der som hende selv har haft det svært i denne tid, og som er kommet til at spise lidt for usundt og motioneret for lidt.

– Jeg synes, at det er super vigtigt i de her tider, at vi er ærlige og kan inspirere så mange som muligt. Sandheden er jo, at jeg har trodset mig selv og mine forventninger til mig selv. Jeg har faktisk løget for mig selv. Jeg håber, at jeg kan inspirere andre kvinder ved at sige: Jeg har også taget på, jeg har også spist usundt, men at vi kommer back on track igen, og at man ikke skal føle sig alene, fortæller Amalie, der selv føler sig ekstremt alene.

– Jeg prøver at holde mig selv oppe og være positiv.

LÆS OGSÅ: Vred ‘Forsidefruer’-Jackie: Jeg orker ikke jeres uacceptable og modbydelige beskeder!

Frygter en shitstorm

Ifølge Amalie frygter hun, at hendes budskab vil medføre en shitstorm, da der sker andre og mere alvorlige ting i Danmark og hele verden end slankekurer.

– Jeg vælger at sætte fokus på det, der sker i mit liv. Jeg har kæmpe respekt for det, der sker, og jeg holder mig indedøre. Jeg handler og løber en tur, men det er også det. Jeg holder afstand og spritter mine hænder af, som myndighederne siger.

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie lykkelig gravid: Jeg troede ikke, det var muligt

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Virkeligheden banker virkelig på disse dage og vægten siger +4 kilo { det ingen hemmelighed at jeg går meget op i at tage mig af min krop og kost og jeg tænker 80 % af dagen hvad jeg indtager eller hvor meget jeg rør mig så denne tid har slået mig ud og jeg er oprigtig ked af at jeg har spist og næsten ikke bevæget mig som jeg burde. Det farlige mønster starter ud med at man giver sig selv lov at hygge sig, også keder man sig, også bliver en sneakers til 2 osv. jeg glæder mig meget til at komme tilbage i form og få mit liv tilbage. Jeg kæmper en kamp herhjemme for at bevare mig selv og min krop, men jeg kan mærke hvor hårdt det er at bestige mine egne forventninger. Jeg ved at der er mange kvinder som mig som har det på samme måde og jeg håber vi kan støtte og inspirere så meget som muligt! #tanker #iform #vægtstining #kost #Corona #Kedsomhed #selvkærlighed #virkeligheden #detherErmig #Av #ødelagtTræning #kvindekrop

Et opslag delt af Amalie Szigethy✔ (@amalieszigethyprivat) den

LÆS OGSÅ: Linse hjælper folk i corona-karantæne

LÆS OGSÅ: Janni holdt fest uden de øvrige ‘Forsidefruer’: Derfor var kun Amalie med

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.