Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Amalie: Janni ydmyger mig

Konflikten er gået i hårdknude, og Amalie søger trøst hos sin mor.

I aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’ blusser dramaet ud for fuldt blus. Efter en meget mislykket spa-dag er fronterne trukket op, og Amalie og Jannis konflikt er helt åben. Derfor søger Amalie trøst hos sin mor, for Amalie mener ikke, hun har gjort noget galt.

LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem

– Det er bare kommet bag på mig, at hun skulle sidde der og ydmyge mig i forhold til, at det blev fanget på kamera, og alle de andre sad og kiggede med. Det eneste, de manglede, var nogle popcorn, og så var det underholdende, fortæller Amalie til sin mor, som svarer:

– Det var da ydmygende, det var da en meget krænkende opførsel.

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

– Ja, mor. Det var ydmygende, det mindede mig om noget fra min barndom, når jeg blev drillet i skolen, det var sådan, jeg har det, når jeg oplever sådan noget, så bliver jeg en lille pige.

De tidligere bedsteveninder forventer begge to, at den anden skal komme med en undskyldning, men det ser ikke ud til, at nogen af dem har tænkt sig at gøre det.

Få en forsmag på Amalie og hendes mors snak i videoerne herunder, og se med i aften kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.