Nyeste artikler
Se alle
Amalie til pressemøde på 'Forsidefruer' sæson 7. (Foto: Janus Nielsen.)

Amalie om graviditeten: Jeg har haft det forfærdeligt

Amalie har prøvet det før, men det gør ikke, at det denne gang er lettere at holde kvalmen ud.

Søndag aften afslørede 28-årige Amalie Szigethy, at hun er gravid. Nu sætter hun ord på, hvordan hun har haft det, siden første dag i garviditeten.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Freja åbner op: Jeg ville ønske, der var en anden udvej

– Ramt af kvalme. Siden dag et. Jeg har haft det forfærdeligt, håber, den snart aftager. Forbandede kvalme, skriver hun i en story på Instagram.

Da Amalie ventede Josephine, døjede hun også en del med kvalmen til at begynde med, og så havde hun problemer med ryggen. Det fortalte hun dengang til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Amalie gravid og nøgen

Hun er i forvejen mor til 3-årige Josephine, som hun har sammen med Mikkel Skelskov, men hun har endnu ikke bekræftet, om han også er far til hendes kommende barn.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy lykkelig: Jeg er gravid

Udover at ‘Forsidefruer’-stjernen har et ønske om at blive fri for sin kvalme, er der også et andet ønske, som fylder endnu mere. Hun vil så gerne prøve at have en mand at blive forældre sammen med og dele den store oplevelse med.

LÆS OGSÅ: Alba melder ud: Det skal lillebror hedde

– Én, som vil være der og elske mig. For mig ville det være helt vildt dejligt at gå igennem en graviditet med en mand ved min side. Det vil jo være helt vildt at prøve, for det havde jeg jo ikke, da jeg var gravid med Josephine. Så det er, hvad jeg drømmer allermest om, fortalte Amalie tilbage i februar til Realityportalen.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.