Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Amalie på ferie med forsidefruerne: Jeg vil bare hjem!

Langtfra alt var lutter idyl, da 'Forsidefruer'-stjernerne var på ferie sammen i Dubai.

I aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’ er fruerne stadigvæk i Dubai, hvor de nyder sydens sol. Der er dog masser af aktiviteter på programmet, for forsidefruerne skal på sightseeing i Dubai, de skal op i verdens højeste bygning, Burj Kalifa, og shoppe i et af verdens største malls, Dubai Mall. De skal også zipline på palmens største hotel, Hotel Atlantis, og slikke sol på La Mer Beach.

LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie Szigethy skal være med i nyt tv-program

Da Amalie, Gunnvør og Janni er på vej til La Mer Beach for at slappe af på stranden, går alt dog langtfra efter planen:

– På turen til La Mer Beach brækker Josephine sig i bilen, og jeg tænker, at det handler om hendes køresyge, for det døjer hun meget med, forklarer Amalie.

LÆS OGSÅ: Gunnvør løfter sløret for nye projekter

LÆS OGSÅ: Karina er ny i ‘Forsidefruer’: Jeg er ikke Sarah Louise

Desværre bliver det ikke bedre, da forsidefruerne ankommer til stranden:

– Meget hurtigt, da vi kommer ned på stranden, der brækker Josephine sig igen, og der går det op for mig, at hun ikke har det helt okay. Jeg får pludselig følelsen: “Hvorfor fanden sidder jeg på en strand, når jeg har et sygt barn?”. Jeg bliver frustreret og ked af det, og jeg tænker bare: “Jeg skal væk fra den her strand, for hun er syg. Jeg vil væk, jeg skal bare hjem”. Jeg gider ikke at være her mere, for det her gider jeg bare ikke, fortæller en frustreret Amalie i afsnittet, hvorefter hun og Josephine tager en taxa hjem.

LÆS OGSÅ: Gunnvør efter Olivers udtalelser om børnene: Jeg blev rigtig ked af det

Smugkig lidt af afsnittet herunder, inden du i aften klokken 21.00 på TV3 og Viaplay kan se hele 10. afsnit af ‘Forsidefruer’:

LÆS OGSÅ: Ny ‘Forsidefruer’-konflikt: Gunnvør er respektløs

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe åbner op om voldelig barndom

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.