Nyeste artikler
Se alle
Amanda Mogensen til premierefest for 'Ex ont the Beach' 4. (Foto: Janus Nielsen)

Amanda om samtalen med Mikkel: Ikke alt er vist på tv

I samtalen mellem Amanda og Mikkel på hans første aften i villaen, er der svar, der er klippet ud.

Amanda er allerede flere gange i denne sæson ‘Ex on the Beach’ taget på stranden med frygten for at skulle stå ansigt til ansigt med Mikkel. Senest slap hun ikke med skrækken.

– Jeg havde det, som jeg reagerede og var sur og ked af det. Men hurtigt indfandt jeg mig jo med, at det var ham, og sagde jo også at det var godt at se ham igen, siger Amanda til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Rasende Anna til Oliver: Du har løjet!

Herefter fik de to også flere dybere snakke, hvor de åbnede op for hinanden om deres følelser og den kærlighed, som de stadig har for hinanden. Sådan opfatter man det i hvert fald, når man ser afsnittet.

– Men mine følelser for Mikkel var væk. De har klippet det lidt anderledes sammen. Ja, jeg sagde, jeg elskede Mikkel, men som jeg så samme aften sagde til Nicklaes, så var det som min ven. Jeg vil altid elske Mikkel, om vi snakker eller ej. Han har været der meget for mig, så derfor har han også en speciel plads i mit hjerte.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Tina: Det er rigtig svært lige nu

Hun mener, at alle Mikkels svar ikke bliver vist, og at situationen derfor kan opfattes på forskellige måder. For man kan elske et menneske på mange måder, og hun elsker Mikkel som en ven.

– Som man kan fornemme, er jeg også lidt tipsy den aften, siger Amanda.

LÆS OGSÅ: UH! Nu er kønnet på Geggos baby afsløret

Én gang utro, altid utro

På trods af at han har den særlige plads i hendes hjerte, er ‘Ex on the Beach’-baben helt afklaret med, at det aldrig skal være de to igen. Mikkel har allerede haft sine chancer hos Amanda hjemme i Danmark, og dem har han forspildt.

LÆS OGSÅ: Sød musik hos realitypar: ‘Paradise’-Daniel har fundet sin shewolf

– Én gang et utro svin, altid et utro svin. Jeg blev ‘Ex on the Beach’-kærester med Nicklaes dagen forinden af en grund. Jeg var faldet for ham, og gamle følelser kan ikke ødelægge noget.

Nicklaes og flere gange givet udtryk for, at det ikke går ham på, at Amandas ekskæreste stadig betyder noget for hende.

– Nicklaes er en voksen mand, som godt kan forstå mig, smiler hun.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.