Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark)

Amanda Sisse afslører: Derfor er vi tilbage i ‘De unge mødre’

Efter en pause er den unge mor og sønnen igen tilbage i reportageserien.

Det kom som noget af en overraskelse for ‘De unge mødre’-fans, da den tidligere deltager Amanda Sisse – der nu hedder Amandha Gabriella – pludselig meldte ud, at hun vender tilbage til reportageserien sammen med sønnen William. Og nu løfter hun sløret for, hvorfor de igen er med.

– Jeg har valgt at takke ja til igen at deltage, fordi jeg følte, at vi endelig havde en masse nyt at fortælle om. Vores liv har taget en kæmpe rutsjebanetur – Williams skolestart, jeg har fået nyt job, og så har jeg været igennem en selvudviklings-forvandling, som langt fra er færdig, skriver den unge mor på sin blog.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Jeg krummer tæer over de første afsnit

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Amanda Sisse valgte at skifte navn.

LÆS OGSÅ: Sygdom tvinger Amanda Sisse til svær beslutning

– Jeg er nu 26 år og står stærkere, end jeg nogensinde har følt før. Jeg er så sikker på mig selv. Jeg er imponeret over mine resultater i livet, og jeg giver mig selv et skulderklap dagligt – og ikke mindst, så er jeg blevet så meget bedre til at tage imod ros fra andre og tro på det, fortsætter hun.

Du kan følge Amanda Sisse og de andre deltagere på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay.

Her kan du læse hele ‘De unge mødre’-deltagerens blogindlæg, hvor du bland andet kan læse, hvorfor hun er træt af den måde, hun forlod reportageserien på.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse dropper navneskift

LÆS OGSÅ: Ung mor: Lad mine bryster være

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.