Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Peter Hauerbach)

Andreas Bo er selv hjemløs – men køber lejligheder til børnene

Komikeren er selv midlertidig hjemløs, men han har haft pungen fremme for at købe lejligheder til børnene.

Mens komikeren Andreas Bo, 52, selv er midlertidigt hjemløs, mens han planlægger at bygge et større hus ved vandet ved Køge, så kan han altid insistere på at overnatte hos sine børn, Emma og Anton. Det er nemlig ham, der har købt og betalt
deres lejligheder i København.

– Begge mine børn har en lejlighed inde i København, så jeg klarer mig. Jeg har købt en lejlighed til dem hver. Det gør man jo i min alder, fortalte han, da han kom til Zulu Comedy Galla med kæresten, Katrine.

LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse

Der er dog benhårde betingelser til børnene.

– Hvis de kommer og siger, jeg skal være bedstefar, så ryger de ud, for jeg er faktisk deres udlejer. Så hvis jeg bliver bedstefar, så er der tre måneders opsigelse. Det vil jeg simpelthen ikke være endnu, lyder det humoristisk fra komikeren.

LÆS OGSÅ: Strid mellem ‘Forsidefruer’-stjerner: Amalie lagt på is

Han boede tidligere i en campingvogn på den grund, hvor han vil bygge sit hus, men det er slut nu.

– Vi måtte afvikle campingvognen, for håndværkerne ville have en ordentlig skurvogn til at spise i, så nu bor vi rundt omkring. Så jeg er stadig husvild, fortæller Andreas Bo, der ikke kan sige, hvornår boligprojektet, der har været i gang fire-fem år, er færdigt.

– Det er en alenlang historie.

LÆS OGSÅ: UH! Amalie afslører nyt tv-program med Pyrus

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.