Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Bo Nymann)

Anette Støvelbæk: Ægteskabet med Lars Mikkelsen har været hårdt

De har levet sammen i 31 år, men deres forhold har ikke kun været en dans på roser.

Hun plejer at give et mere rosenrødt billede, når hun bliver interviewet om sit ægteskab med Lars Mikkelsen. Men nu fortæller Anette Støvelbæk ærligt, at også de har deres kampe.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming filmdebuterer: Sønnen var ved at gå i gulvet

De 31 års samliv har nemlig ikke kun været en dans på de rosenblade, hun normalt strør om sig, når hun fortæller om deres forhold.

– Jeg plejer at fortælle journalisterne fra damebladene, at ”når den grundlæggende kærlighed er til stede, og man virkelig elsker hinanden, så kan kærligheden overleve” – men jeg fortæller dem aldrig, hvor hårdt det også har været nogle gange. Naturligvis har Lars og jeg da også i den grad haft vores op- og nedture i ægteskabet livet igennem, og nu har jeg så valgt en mand, som jeg er så forskellig fra, så man tror, det er løgn, siger Anette Støvelbæk til Bo Østlund i bogen ”Modne Kvinder”.

LÆS OGSÅ: Lars Mikkelsen: ‘Herrens veje’-rolle har styrket min tro

Trods de mange år sammen er de stadig ved at lære hinanden at kende.

– Alle folk synes jo, at vi er ret fantastiske, siden vi har været sammen så mange år, og det er også fantastisk. Men det er hårdt at være sammen – samtidig med, at det er ufatteligt dejligt. Vi er en blanding af dyb, dyb kærlighed og kæmpestor stædighed – eller viljestyrke, som det vel hedder med et pænere ord – og jeg er selv sindssygt stædig og i virkeligheden mere stædig end Lars, når det kommer til stykket, siger hun.

LÆS OGSÅ: Johnny Reimar: Hvorfor er jeg ikke med i ‘De unge mødre’?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.