Nyeste artikler
Se alle
Brad Pitt og Angelina Jolie i 2015 før skilsmissen. (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Angelina sur på Brad: Jeg er spærret inde

Luften er kold mellem Brad og Angelina.

Hvis man troede, at Angelina Jolie var ved at opbygge et godt venskab til sin eksmand, så må man blot konstatere, at det venskab lige nu har foretaget et Pitt-stop. For i et interview med Harper’s Bazaar fortæller 44-årige Angelina, at hun føler sig spærret inde i USA – og at det er Brad Pitts skyld.

Da parret blev skilt i 2016, forlangte Brad Pitt, som er biologisk far til tre af Angelinas børn og adoptivfar til de tre andre, at få mulighed for at besøge sine børn jævnligt.

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Lise og Michael på ‘Nybygger’-huset

Angelina ville gerne have haft den fulde forældremyndighed, så hun kunne bo med børnene, hvor det passede hende, men den gik ikke. Og da Brad Pitt bor fast i USA og nu har delt forældremyndighed med Angelina, kan hun ikke få opfyldt sin drøm om at bo uden for USA – for eksempel i London.

Det betyder blandt andet, at da Angelina i juni 2018 ville have sine børn med til Europa i tre måneder, modsatte Brad Pitt sig rejsen, og den blev ikke til noget.

LÆS OGSÅ: ‘GVFB’-pars råd til nye deltagere: Knald på bryllupsnatten!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.