Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Bo Nymann)

Ankerstjerne fra ‘X Factor’: Jeg hedder sgu Lars – og sådan er det

Unge-kategoriens 34-årige mentor kan og vil ikke løbe fra sit fornavn, der måske er lidt gammeldags.

Onde tunger påstår, at hans navn lyder som en dør, der smækker: Lashh! Da 18-årige Maria fra duoen Maria & Bea sidste fredag henvendte sig til Ankerstjerne ved ‘X Factor’-dommerbordet, lød der et kælent ”Laars” fra hendes læber efterfulgt af et sødmefyldt blik i øjet.

Det gjorde ham lidt til grin, men han tog det med et smil og grinte højt. At være en kendt rapper og sangskriver udstyret med fornavnet Lars er næsten synd ved siden af kollegaer, der funkler som sande Gangsta-typer med navne som Jokeren, Jøden, Niarn og L.O.C.

Det er i øvrigt heller ikke et særligt populært at udstyre sin baby med navnet Lars. Ifølge sitet min-mave.dk blev kun tre drenge navngivet med det i 2017.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne

Artiklen fortsætter under den sjove video, hvor du kan høre Amalie fra ‘De tre Wichmanns’ selv mener, at hendes sangtalent er stort nok til ‘X Factor’

LÆS OGSÅ: Sandheden om Franks exit: Blachman tvunget til at smide ham ud

Og det er da også sjældent, at Lars Ankerstjerne Christensen bruger Lars. ‘X Factor’-dommeren præsenterer sig som regel med mellemnavnet Ankerstjerne eller kort og godt “Anker”. Det har dog ikke noget at gøre med, at skammer sig over sit navn. Det slog han fast, at da Realityportalen spurgte ind til det.

– Hvordan er det egentlig at hedde Lars?

– Jamen, det hedder jeg jo, siger han med et smil.

– Er det ikke lidt gammeldags?

– Næh, det er jeg sgu døbt, og sådan er det. Jeg kan ikke løbe fra det. Både min kæreste og mor kalder mig da Lars, svarer unge-kategoriens 34-årige mentor til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Oh Land forelsket i ‘X Factor’-musiker: Sådan mødtes vi

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.