Nyeste artikler
Se alle
Heidi. (Foto: Kanal 4)

Anklager bekræfter: Nu skal Heidi også for retten

Anklageskriftet er forkyndt for både Nadia Shila og Heidi, og retssagen starter derfor mod dem begge i morgen.

Det er ikke kun Nadia Shila Petersen, der står anklaget, når retssagen mod hende starter ved retten i Næstved i morgen tidlig. Også hendes mor, Heidi Pedersen, er tiltalt i sagen, og anklagemyndigheden har formået at få forkyndt anklageskriftet mod den 47-årige kvinde i rette tid. Derfor starter sagen mod hende også onsdag morgen, bekræfter Mariam Khalil, senioranklager ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der kører sagen.

LÆS ALT OM NADIA SHILA-SAGEN HER

LÆS OGSÅ: BREAKING: Nadia Shila erklærer sig skyldig i bedrageri

– Anklageskriftet er forkyndt for hende, og sagen kører derfor mod dem begge i morgen – dog uden de møder op, siger anklageren.

Både Nadia Shila og Heidi er gået med til, at sagen kører uden deres tilstedeværelse. De opholder sig begge i USA og har intet ønske om at komme tilbage til Danmark. Anklageren har tidligere fortalt til Realityportalen, at man endnu ikke har taget stilling til, om de skal tilbage til Danmark, hvis de bliver dømt.

– Det tager vi til den tid. Vi ved jo ikke endnu, om hun bliver dømt. Nu fokuserer vi sagen i første omgang, og så tager vi det andet bagefter, sagde Mariam Khalil.

LÆS OGSÅ: Et af Nadia Shilas ofre åbner op: Jeg tror aldrig, jeg får pengene igen

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Derfor kommer jeg ikke tilbage til Danmark

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Nadia Shila fortælle om, at Heidi lider af føtalt alkoholsyndrom.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Her er mit store ønske for fremtiden

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nye ‘De unge mødre’-deltagere er i familie

Risikerer ét års fængsel

Realityportalen har tidligere talt med Nadia Shilas advokat, Hans Mogensen, der slog fast, at den unge mor på grund af retsplejelovens § 855, stk. 3, nr. 4 maksimalt kan idømmes seks måneders ubetinget fængsel, hvis hun bliver fundet skyldig. Det er Mariam Khalil dog ikke helt enig i.

– Nej, det er ikke helt rigtigt. Sådan var det, før anklageskriftet blev forkyndt. Nu er det forkyndt, og de har givet samtykke til, at sagen kører, og derfor er det muligt at give op til ét års ubetinget fængsel, siger anklageren.

Mariam Khalil vil dog endnu ikke sige noget om, hvorvidt hun går efter fuld straf til Nadia Shila og Heidi. Men det ligger altså fast, at de maksimalt risikerer ét års ubetinget fængsel, hvis de bliver dømt.

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste

Heidis advokat: I må vente

Realityportalen har været i kontakt med Heidis advokat, Susan Jørgensen, der ikke ønsker at oplyse, hvordan hendes klient stiller sig over for anklagerne, eller hvilket straf hun går efter i tilfælde af en dom.

– Det må I vente med at finde ud af, indtil sagen starter i morgen, slår hun fast.

Sagen mod Nadia Shila og Heidi sættes i gang på onsdag klokken 09:30. Der er i første omgang afsat fire retsdage, men sagens anklager, Mariam Khalil, har tidligere fortalt til Realityportalen, at man satser på at kunne klare det på to eller tre dage.

Realityportalen er onsdag morgen til stede i retten i Næstved, hvor vi dækker retssagen live.

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Burger: Sådan fik jeg mit navn

LÆS OGSÅ: Ung mor besøger numerolog: Du skal droppe dit fornavn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.