Nyeste artikler
Se alle
Anne Gadegaard. (Foto: Janus Nielsen)

Anne Gadegaard afslører ‘MGP’-sandhed: Jeg blev ked af det

Det er ikke kun gode minder, som sangerinden forbinder med sin 'MGP'-sejr.

Den velkendte sanger Anne Gadegaard dansede sig til en sejr i 2003, da hun vandt ‘MGP’ med sangen ‘Arabiens drøm’. Musikkonkurrencen vækker dog langtfra kun positive minder frem hos sangerinden.

Da 25-årige Anne Gadegaard vandt konkurrencen, fik hun nemlig aldrig lov til at beholde den vinderstatuette, som hun fik overrakt på scenen. Det skriver hun i et indlæg på sin blog:

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard: ‘Arabiens Drøm’ har skabt min karriere

– Jeg fik overrakt en statuette eller pokal, hvor der stod “vinder af MGP 2003”. Fordi jeg skulle synge min sang igen, fik jeg hjælp af folk, som var ansatte af MGP til at holde mine blomster og statuette. Og siden den blev taget fra mig på scenen, så har jeg ikke set den, skriver Anne i sit indlæg og fortsætter:

– Det lyder jo umiddelbart ikke som verdens undergang. Og det er det jo heller ikke. Men når du som 11-årig får sådan en flot ting overrakt, som du glæder dig til at have stående på dit værelse, så bliver man ked af, at ingen tager ansvar for, hvor den blev af.

Efter konkurrencen sluttede, søgte ‘MGP’-stjernen efter sin statuette, dog uden held.

Anne Gadegaard har siden 2003 udgivet flere singler, heriblandt ‘Bag skyerne’, og i 2015 deltog hun i Danmarks ‘Melodi Grand Prix’ med sangen ‘Suitcase’.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Er dette Anne Gadegaards kæreste?

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard takker nej til ægteskab

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.