Nyeste artikler
Se alle
Foto: Peter Hauerbach

Anne Gadegaard viser kæresten frem til familien

I weekenden skal Anne Gadegaards kæreste Christian præsenteres for familien.

I starten af august afslørede den smukke sangerinde Anne Gadegaard, at hun har fundet sig en sød kæreste. Hun fortalte også, at hun og kæresten Christian allerede bor sammen, da parret først kun var roomies, men sidenhen blomstrede kærligheden.

Og i weekenden er det blevet tid til, at Christian skal vises frem til familien:

– I dag drager jeg mod Aarhus med min kæreste og kammerater, da vi skal til Aarhus Festuge. Vi skal være sammen med min familie og mine dejlige venner. Jeg glæder mig som altid til at se min familie, og så er det første gang min kæreste skal møde dem. Oh no! Eller oh yes?, skriver Anne på sin blog og fortsætter:

– Det bliver så hyggeligt, og min familie er heldigvis ikke de værste. Så forhåbentligt kommer det til at blive så hyggeligt, at de alle sammen har lyst til at se hinanden igen. Det virker måske, som om jeg er nervøs for det. Men det er jeg faktisk slet ikke. For jeg er ikke i tvivl om, at de vil elske hinanden allesammen. Det bliver én stor kærlighedsfest.

Se billeder af Anne Gadegaard øverst.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Amalies krop efter fødslen

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard jubler: Jeg har fået en kæreste

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard afslører: Her er min fantastiske nyhed

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.