Nyeste artikler
Se alle
Anne. (Foto: Janus Nielsen)

Anne om ’Kollektivet’: Derfor er jeg med

Nu fortæller Anne, hvorfor hun valgte at sige ja til at medvirke i 'Kollektivet'.

Siden Anne vandt ‘Paradise Hotel’ 2019, har vi set hende på skærmen i Viafree-programmet ‘Party Starters’. Nu får vi dog endnu mere at se til den charmerende jyde, da hun medvirker i den nye sæson ‘Kollektivet’ på Viafree.

Nu fortæller Anne, hvorfor hun valgte at sige ja til programmet:

– Jeg syntes, det var en god mulighed for, at jeg kunne prøve at bo lidt i København og lave noget grineren der. Og så elsker jeg at lave tv og underholde folk, så selvfølgelig skulle jeg være med. Jeg er over lykkelig for, at Sami, Kasper og Lea også var med, fordi vi var jo med i samme sæson og derfor havde noget tilfælles, og så har vores forhold bare udviklet sig. Vi har det pisse fedt sammen, fortæller Anne, men tilføjer så:

LÆS OGSÅ: CHOK! Kærligheden brast for ‘Ex on the Beach’-par

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ‘Paradise’-hunk er blevet single

– Jeg havde ikke et vildt godt forhold til Simone derinde. Vi kender måske ikke hinanden så godt, og så er vi bare vildt forskellige. Jeg er lidt oppe at køre, og hun er mere en rolig type. Men det er nu fint nok. Vi er ikke uvenner eller noget.

LÆS OGSÅ: Donorbaby på vej: ‘De unge mødre’-stjerne gravid igen

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

“Min krop kan ikke mere alkohol”

Selvom Anne nød at være med i ‘Kollektivet’, var der dog en ting, der tog hårdt på hende under de tre ugers optagelse.

– Jeg holdt lige en pause fra alkoholen, da vi var færdige. Min krop kunne sgu ikke rigtig mere. Nu havde jeg drukket vildt meget inden ’Kollektivet’, og så fortsatte vi derinde, og det var bare hårdt for kroppen. Jeg kunne ikke sove om natten, og jeg svedte helt vildt, fortæller Anne og uddyber:

– Jeg brækkede også vildt meget mavesyre op, så jeg fik vildt ondt i tænderne, men det var nok, fordi jeg kastede så meget op. Så jeg tror, jeg fik tandkødsbetændelse også. Men det var sjovt at være med, så jeg er så glad for, at jeg gjorde det.

Se Anne i ‘Kollektivet’ på Viafree.

LÆS OGSÅ: Reality-babe afslører: Sådan friede han

LÆS OGSÅ: CHOK! Reality-par er gået fra hinanden

 

 

 

 

 

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.