Nyeste artikler
Se alle
Foto: Malene Porup

Anne-Sofie Espersen alvorligt syg

Skuespillerinden er blevet ramt af sclerose.

Røv-Huls-Syg-dom. Så konkret definerer 46-årige Anne Sofie Espersen sin diagnose på Multipel Sclerose på sin blog. Efter i et halvt år kun at have delt hemmeligheden med sin familie og nærmeste venner, har hun nu taget en dyb indånding og står frem med sin sygdom.

LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse

– Mit liv crashede i april måned, da jeg efter voldsomme følelsesforstyrrelser blev diagnostiseret med en sygdom, jeg intet kendte til. Jeg sad med en tilplastret kalender, havde afsluttet et længere engagement på et teater og var allerede i gang med mit næste job. Pludselig stoppede mit liv på et sekund. Eller sådan føltes det, da lægen kom ind til stuegang og sørgede for, at jeg diskret blev kørt på enestue, før hun kunne tale med mig og overbringe alt andet end good news, skriver Anne Sofie.

Det har været svært for Anne Sofie at stå frem, og hun har haft mange spekulationer om, hvordan det ville blive modtaget på de kulørte sider i pressen og i branchen, og om hun vil blive set på som en stakkel.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært droppet: Jeg er rigtig ked af det

Heldigvis har hun fået behandling og medicin på Rigshospitalet og stor hjælp fra Scleroseforeningen, så hendes symptomer nu er aftagende, og hverdagen er vendt tilbage, hvilket ‘City Singler’-turnéen, hvor hun danser og synger i stiletter, er et flot bevis på. For syv måneder siden kunne hun knapt tage et skridt, men nu bliver dansen om juletræet i et raskt og muntert tempo for Anne Sofie Espersen. 

LÆS OGSÅ: Derfor flytter Kronprinsparrets børn til udlandet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.