Nyeste artikler
Se alle
Denne annonce er sponsoreret af BLOSSOM.

ANNONCE: Sådan vælger du sko til sommeren 2019

At vælge sko har aldrig været en let opgave. Og selvom man måske har et par fra sidste år, ved vi alle sammen godt, at det ikke kommer til at fungere, da man jo gerne vil have mulighed for at føle sig helt frisk, når man skal ud og nyde sommerens friske solstråler.

Men hvad er det lige for nogle sko, man skal vælge i år skal man vælge de klassiske sko fra Puma? Eller skal man prøve noget helt nye? Her i artiklen kigger vi ind i, hvad der har rykket på sig i forhold til skovalg i året 2019 – så du er helt klædt på til at kunne træffe den beslutning, der i sidste ende gør, at du har de helt rigtige sko på, når du tager med vennerne til stranden eller til studenterfest hos et familiemedlem. Læs med videre – så ved du, hvad du skal tænke på, når du vælger sko her til sommer.

Nature sko hitter landet over

En af de helt store frontrunners i sommeren 2019, når det kommer til valg af sko, er de populære nature sko. Det er de, fordi de er geniale til næsten enhver lejlighed, og fordi de har en unik evne til at virke både professionelle og casual på en og samme tid.

Vælger man et par nature sko, er man også sikker på, at man vil blive lagt mærke til, fordi de ikke er identiske med de millioner af andre modeller, der ellers går rundt på de danske gader og sandstrande. De er anderledes i udformning, og så har de fokus på et materialevalg, der ser langt mere sofistikeret ud, end det man bruge til produktion af de klassiske sneakers. Dermed ikke sagt, at man ikke kan vælge et par klassikere, men hvis man virkelig gerne vil gøre opmærksom på sin personlige stil, skal man altså kraftigt overveje, om ikke det var en ide at vælge et par nye lækre nature sko.

Loafers er det sikre valg

Udover at overveje nature sko, kan man også vælge et par smarte loafers. Vælger man de rigtige, går man nemlig aldrig galt i byen – og så er det bare praktiske, hvis man er ved stranden, veksler med at være ude og inde, eller hvis man bare af den ene eller anden årsag skal have sko på og af hele tiden.

Derudover ser loafers aldrig slidte ud, da de faktisk gerne må se lidt brugte ud. Og det er en fordel, man for eksempel ikke har med de klassiske sneakers, der gerne skal se både rene og helst helt nye ud hele tiden.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.