Nyeste artikler
Se alle
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

ANNONCE: Skiferie og sommerferie er et must for dig og dine venner

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med virksomhederne Spilnu og Højmark og kan indeholde betalte links.

Det er vigtigt at lade batterierne ordentligt op, så man er klar til endnu et skoleår, semester eller arbejdsuge. Mange mærker for alvor, at batterierne trænger til at blive ladet op, når vi nærmer os maj måned, hvor en lun og solrig sommer forhåbentligt venter lige rundt om hjørnet.

Den danske sommer har det dog med at byde på lidt af hvert, og man kan i sandhed karakterisere den danske sommer som en pose blandede bolsjer. Enten er der knald på temperaturerne og tørt, og ellers minder det mest af alt om efterårsvejr med regn og lavere temperaturer.

Januar og februar måned trækker dog også i rigtigt mange, da man lige har overstået et hektisk efterår med julefrokoster samt en hyggelig december måned i selskab med venner og familie. Pludselig slår kalenderen 1. januar, og man sidder mest af alt og venter på, at foråret kommer med sol og lunere temperaturer. Januar og februar er nogle lidt kedelige og triste måneder, og det er ikke for sjov, man taler om regulære ”vinterdepressioner”. Man går nemlig fra den ene yderlighed til den anden.

Mange kan nikke genkendende til mindst én af de to scenarier, og derfor planlægger flere også en uges sommerferie eller skiferie med ens rigtigt gode venner, således batterierne og humøret kan lades op på ny. Spørgsmålet er dog, hvor ferien skal gå hen?

Festlig og varm sommerferie i Sydeuropa

De fleste længes efter varme temperaturer og solrigt vejr, hvor man kan ligge på stranden eller dase ved poolen med en drink i hånden. Netop dette kan du få, hvis du og vennerne tager på sommerferie i Sydeuropa. Især Palma på Mallorca, Ibiza og Sunny Beach i Bulgarien er populære feriedestinationer for unge mennesker, og der er garanti for fest, varme, godt humør og flydende væsker i rigelige mængder.

Man kan både vælge at købe en all-inclusive sommerferie, hvor alt mad og drikkevarer er betalt hjemmefra, således du ikke skal hive tegnebogen frem på ferien – medmindre du naturligvis besøger diskoteker, barer eller laver aktiviteter uden for hotellet. Hvem vil ikke gerne kunne tage en tur på vandski, bruge en dag på en party båd eller bare give den gas i byen et par aftener?

Det vil mange gerne, og heldigvis er der råd at hente, hvis tegnebogen ikke lige strækker. Du kan nemlig tage et spil bingo online hos Spilnu.dk, der rummer et væld af spændende spilleautomater. Kryds fingre for, at heldet er med dig og drøm dig selv væk til en sommerferie i lag med dine bedste venner.

Skiferie til begynder og øvede

Skiferier har altid været utroligt populære blandt unge som ældre, og hvert år valfarter unge mennesker til eksempelvis Val Thorens i Frankrig. Men hvorfor er skiferier egentligt så populære blandt unge mennesker? Det skyldes i høj grad, at der er en god kombination af fysisk aktivitet samt festlige og sjove afterskiparty.

I alt sin enkelthed får du altså det bedste fra begge verdener. Du kan stå op klokken 07.00 og ramme pisten, indtil den lukker hen på eftermiddagen, hvorefter turen går til én af de mange barer og restauranter. Her er der garanti for god stemning, store, lækre øl og varm mad.

Når man tager til afterskiparty, skal man ovenikøbet heller ikke tænke på at skulle hjem og vende på hotellet eller skifte til det fineste tøj. Der er nemlig kutyme for, at man rammer de forskellige afterskiparty lige efter pisten, og du skal altså blot møde op i dit skitøj og have dit gode humør og smil klar.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.