Nyeste artikler
Se alle
Mariyah og Julie på date i 'For lækker til love' (Foto: Viafree)

AV! Er dette den mest brutale afvisning i realityhistorien?

Mariyah giver sin date smerteligt klar besked i 'For lækker til love'

Det absolut bedste ved ‘For lækker til love’ er, når deltagerne klart og brutalt melder ud, at de altså er for lækre til deres dates.

Og i næstsidste afsnit af denne sæson kommer der et brag af en afvisning – faktisk endda et dobbeltbrag. For Mariyah og Julie er nemlig taget på dobbeltdate. Efter de har fægtet mod deres bejlere i svedigt fægteudstyr, sætter de sig nemlig ned til et godt glas champagne og en kontant afvisning.

LÆS OGSÅ: WOW: Geggo viser baby-bulen frem

Kan ikke huske datens navn

Mens Julie lægger ud med at give sin date kærlig, men klar besked om, hvorfor de ikke skal ses igen (og i stedet gemmer den barske sandhed om, at hun finder ham blank og grim til kameraet), så er Mariyah lidt mere direkte i sin afvisning.

– Jeg kan ikke huske, hvad du hedder, og jeg har ikke rigtig hørt dig sige noget, og jeg tror, vi er på date. Så jeg har ikke lyst til at ses igen, lyder den kontante afvisning, der bestemt ikke bliver mere behagelig, når Mariyah giver sig til at uddybe.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas på pinlig date: Kaster op under middagen

Heldigvis tager daten ikke den barske udmelding så tungt, og alle fire griner i stedet længe og højlydt over Mariyahs ærlighed. For selvom de alle er enige om, at det har været en sjov date, så er de også ret enige om, at der ikke bliver nogen anden gang.

Herunder kan du se Mariyah og Julies brutale afvisninger af de stakkels fyre

LÆS OGSÅ: Højgravid ung mor endte på fødegangen: Faldt og slog maven

Var det den mest brutale afvisning i realityhistorien?

Se resultat
Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-Tobias åbner op om sønnen

LÆS OGSÅ: Gravid realitybabe afslører fremtidsplaner med anden realityfyr

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.