Nyeste artikler
Se alle
Finale-fest i 'Robinson'. Foto: Janus Nielsen

AV! Her er forklaringen på Kenneths sår i nakken

Kenneth var på mange måder en hårdhudet deltager i 'Robinson'. Desværre fik han ikke trofæet med hjem - men han fik noget andet.

Såret i Kenneths nakke fik han i en dyst på dag 9 i tredje afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’. Hvert hold pegede på tre deltagere, som skulle holde en stang på ryggen, mens de resterende deltagere løbende smed ekstra kilo på stængerne for at svække modstanderholdet.

– Jeg blev solbrændt dagen før, og jeg kom til at stå og gnide stangen mod det solbrændte område i min nakke. Så der opstod en kæmpe trykskade, forklarer 29-årige Kenneth Jørgensen til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Masser af romantik mellem Baris og Tessie: Vi har kun problemer på de sociale medier 

Såret gjorde, at der opstod en masse hård hud, som lægerne var nødt til lidt af gangen at skære stille og roligt af.

Kenneth Jørgensen til ‘Robinson’-finalefest. Foto: Janus Nielsen.

– De kunne ikke finde ud af, hvad det var i starten, så de ventede lidt med at skære i det. Men da såret blev mere og mere sort, måtte de til sidst begynde at skære, siger Kenneth, der i perioder af ekspeditionen havde et stort plaster til at dække såret.

SE BILLEDERNE: Så vild var ‘Robinson’-finalefesten

Lægebesøg hver dag i en måned

– De fjernede den hårde hud med en skalpel og uden bedøvelse. Det gjorde sindssygt ondt. Jeg kunne heldigvis selv sige stop, men jeg ville også gerne have, at fjernede de døde hudceller, siger han.

Lægerne gav Kenneth besked om, at når han kom hjem til Danmark, så ville det være fint efter en til to uger. Men det endte med, at han var hos lægen hver dag i en hel måned og efterfølgende hver anden dag i fjorten dage, fordi såret var så betændt og ikke ville hele.

– Jeg har fået et pænt stort ar nu. Så det er da et ‘Robinson’-minde for livet, smiler Kenneth.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.